Нашенки масово мамят и завличат с пари лековерни турски ергени,

...
Нашенки масово мамят и завличат с пари лековерни турски ергени,
Коментари Харесай

Среща и разлъка: Нашенки завличат с хиляди евро турски ергени с обещание за брак

Нашенки всеобщо мамят и завличат с пари лековерни турски ергени, съобщава obzornews.bg.

Ето и следващият случай.

Турският жител Мухитин Чънар (39) от Анкара, който е търговец на антики се срещнал с 24-годишната Асия Б. в обществената мрежа, която била от България, само че имала и испански паспорт. Чънар твърди, че Асия го излъгала, че ще се омъжи за него и декларира, че десетки турски младежи попадат в клопката на измамничките за заричане за брак. След като ставало ясно, че иде тирада за машинация множеството от пишман женихите не споделяли това с никого, с цел да не стават обект на насмешки.

Мухитин се е срещнал с Асия Б. в обществената мрежа и дълго време са общували посредством видео връзка и станали близки.

„ Асия Б. ми сподели, че е изгубила родителите си по време на злополука и, че живее при вуйна си. Много се повлиях от нея и от персоналната й история. Продължихме да си приказваме посредством видео връзки. Приятелството ни се задълбочи. Казах на фамилията и приятелите си за връзката ни и че желанията ми са съществени с това момиче. След известно време взехме решение да се оженим. Аз започнах да се затягам за женитба тук, а тя да урежда идването си в Турция. Изпратих ѝ 400 евро, с цел да си изкара паспорт и за пътни разноски. Планирах годеж в един петъчен ден и поканих всичките си близки и другари “, споделя Чънар, пред турския вестник „ Сьозджю “.

Мухитин отишъл да посрещне Асия Б. на Летище „ Есенбоа “ в Анкара и очаквал с неспокойствие да я види онлайн. В този миг позвънява телефонът му. Била Асия.

„ Тя сподели, че ми звъни от летището, само че загатна, че е зародил някакъв проблем, изиска да преведа хиляда и петстотин евро, с цел да я пуснат. Даже ме свързва с сякаш някакъв чиновник. Човекът говореше доста добре турски. Той също ми изясни, че в случай че не се преведат парите, Асия няма да може да се качи на самолета “, споделя ужиленият Чънар.

Така той небрежно събрал с помощта на собствен другар парите и ги превел на момента и отново зачакал с огромно неспокойствие идването на самолета, а дружно с него и бъдещата му избраница, мислейки си, че на всеки може да се случи сходен случай.

След малко телефонът още веднъж звъннал, отново била Асия, само че този път плачела сърцераздирателно.

„ Обясни ми, че имала отговорности за осигуровки на стойност хиляда и осемстотин евро и няма по какъв начин да пристигна, преди да са импортирани. Плачеше по телефона, толкоз професионално си изпълняваше ролята, че е невероятно да не ѝ повярваш. Каза, че ще се самоубие, в случай че не се ожени за мен. Опитах да осъществя видео връзка, само че тя отхвърли позвъняването ми “, споделя с горчива горест Чънар, който е изгорен хем в любовта, хем с парите.

След като Асия не му вдигнала телефона, Мухитин се усъмнил, че има нещо гнило и почнал още по-упорито да ѝ звъни, само че тя му отхвърляла позвъняванията под претекст, че на летището било неразрешено да се приказва с телефон. Накрая Чънар се сетил до изиска помощ от другари в чужбина, а те го предизвестили, че е попаднал в скица на измамници.

Чънар споделя, че доста късно се е сетил, че е жертва на машинация, той декларирал пред Асия, че е подал тъжба против нея, а тя най-настойчиво го уверявала в любовта си. Молела го да преведе сумата от хиляда и осемстотин евро, след което е щяла сякаш да пристигна при него, само че Мухитин, който вере се усетил, че е излъган затворил телефона и повече не я потърсил.

Турчинът, който е завързал тази връзка с желание за брак най-после останал с попарени очаквания и с разтърсено психологично здраве. Помислил е даже да се самоубие.

„ Десетки турски младежи като мен биват завлечени с заричане за брак. Аз се разорих. Загубих парите си и станах за срам пред приятелите си. Нека други хора да не попадат в този капан. Да не имат вяра на всяка сладка приказка “, заключава умно Чънар, извадил поука от това, което му е пристигнало на главата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР