Нашата планета – това е сбирщина от алчни типове, които

...
Нашата планета – това е сбирщина от алчни типове, които
Коментари Харесай

7-те вируса на човешкото съзнание, заразяващи ни всеки ден!

 09

Нашата планета – това е пасмина от алчни видове, които желаят да сграбчен всички части от баницата, без да ги споделят с никого.

Всички заблуди  на човечеството плуват на повърхността – няма потребност да се самоанализирате  в продължение на месеци. За да  разберете, че Вселената е нормализирала всичко. Всичко е в съвършена естетика, а тази естетика се нарушава единствено в съзнанието на хората, формирайки друга действителност, тъй като всичко в този свят материално.

Вирус първи. Болестите – това е анатема за нашия свят, проклинание, което няма край. Неизлечимите болести са Божие обръщение, както и  доказателството за Божието всемогъщество и безкрайност на волята му.

В реалност заболяванията могат да бъдат победени. Светът е заседнал в неистини и лакомия. Някои са толкоз богати, че се чудят какво да вършат с парите си, а други са толкоз небогати, че  нямат какво да ядат. Светът става все по- полярен и противоположен.

Ако хората вместо за Втората международна война бяха изхарчили тези   пари за добра идея, щяха да  построят дом за всяко семейство на Земята. Ако фармацевтичните компании желаеха да победят рака и други съществени болести, щяха да направят  това преди доста време. Заболяванията и високата смъртност – това е въплъщение и разследване от  човешките недостатъци, и в следствие – комплекси към Бога.

Вирус втори. В нашия свят ресурсите са лимитирани и не всеки може да ги употребява.

Това е безусловно неправилно разбиране, защото електрическата енергия може да бъде налична посредством вятър, слънце и вода. Останалите потребни изкопаеми като петрола не постоянно се възобновяват, и по тази причина би трябвало да се употребяват деликатно.

Нашата планета – това е пасмина от алчни видове, които желаят да сграбчен парче от пая, без да го споделят с никого. В идеалния случай, нашият свят може да бъде постоянен и всеки може да бъде богат – единствено че богатите не желаят да позволен това. И всичко е поради суетност и горделивост. Когато всеки човек победи това у себе си, тогава светът ще стане  по-добър.

Вирус трети. Светът – това е положително и зло.

В реалност, нашето битие е изкривена визия за битката сред положителното и злото. Ако сте честни  към себе си, ще можете да разберете, че положително и зло не съществуват. Съществуват единствено неправилни претекстове и накриво усещане. Преди  не е имало понятия за положително и зло, тъй като всички хора са  ходили с копия и са убивали  животни с цел да си набират храна. Същото е и измежду животните – няма положителни и зли животни. Те  просто желаят да оцелеят.

Вирус четвърти. Нашият живот е стеснен от раждането и гибелта. След гибелта не съществува нищо.

Никой не знае какво ще се случи след гибелта, само че наличието на Бог във всяка конфесия е доказано. Религии и разделения – това е дело на Бог и Вселената. Енергийните процеси ни споделят, че Бог има, само че в никакъв случай няма да  се доближим до него и да разберем неговия проект.
 
Вирус пети. За да извършите живота си по-приятен, би трябвало доста да работите, би трябвало да имате доста шанс или да нарушавате закона.

Не би трябвало да се лишават бонбоните от детето – би трябвало да  дочакате до момента в който сами се сдобиете с тях. Вселената ще  откри метод да ни даде това, което желаеме. Това е един от най-важните закони на Вселената – всички  наши мисли са материални и те постоянно стават действителност. Просто повече мислете за това, което желаете – тогава то ще се появи. Щастие има задоволително за всички.

Вирус шести. Без битка няма да съумеете да отбраните ползите си.

Защо би трябвало да потвърждавате нещо на някой? Когато войните бъдат прекъснати,  а  на хората бъде позволено да мислят за това, което е значимо за тях, то тогава светът ще стане съвършен. Борбата за собствените  ползи – е непотребна. Кажете това,  което вие мислите за света. Тези, които ви  схванат, ще застанат на ваша  страна. За останалата част този път е затворен, а всевъзможни дейности, ориентирани към привличане на тези хора ще са  надзор над съзнанието.

Вирус седми. Чуждата обич не ме визира.

Любовта – това е нещото, което ще избави света от всички беди. Тя не може да ни помогне да станем равни, само че тя може да помогне да се доближим до този блян. С нейна  помощ  можете да успехите всяко проклинание на актуалния свят. Чуждата обич е доста значима за всички, тъй като в случай че всички   бъдат в положение да познаят това възприятие и му разрешат да  управлява съзнанието им, ние всички ще станем по-щастливи.

 


Целта човек да бъде благополучен не е била включена в проекта на Сътворението

 

Ние не се избираме между тях по случайност … Срещаме единствено тези, които към този момент съществуват в нашето подсъзнание. Мистерията на човешката душа се крие в психическите драми от детството. Открийте…

Цялата публикация

 

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР