„Нашата партия е с виждане, че трябва да има правителство

...
„Нашата партия е с виждане, че трябва да има правителство
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП е с виждане, че трябва да има правителство

„ Нашата партия е с виждане, че би трябвало да има държавно управление в България, тъй като има доста значими въпроси, които би трябвало да бъдат решени – актуализация на бюджета, преизчисление на пенсиите, Планът за възобновяване и развиване ".

Това сподели в ефира на bTV секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия Христо Проданов.

" Правителството би трябвало да бъде формирано на база на политически цели. Кораб, който няма посока, не може да чака попътен вятър. България до момента, по време на ръководството на ГЕРБ, нямаше посока - с изключение на обири и корупция. Трябва да бъде дадена посока за развиването на България, която да бъде следвана дълготрайно, с цел да може да чакаме попътен вятър ", сподели още той.

По думите на Проданов огромна част от страните в Европейски Съюз към този момент са получили оценка на проектите си за възобновяване и развиване и напомни, че става дума за милиарди, които ще допринесат за съживяването на стопанската система на България.

Темата за договарянията с Има Такъв Народ, той разяснява: „ Националният съвет даде мандат на преговорния екип да упорства за решенията и политиките във връзка със обществените тематики – нарастване приходите на хората, преизчисляването на пенсиите, образованието и науката, опазването на здравето. Това за нас са главните тематики, както и битката с корупцията, защото тя е в основата на всички проблеми”.

Проданов разяснява още, че е нужна и правосъдна промяна, която не би трябвало да бъде „ козметична”, а да се направи по този начин, че да стартира правосъдната система да работи в интерес на жителите.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР