Нашата най-добра и известна рали състезателка Ива Русинова стана лице

...
Нашата най-добра и известна рали състезателка Ива Русинова стана лице
Коментари Харесай

Наша красавица се включва в благотворително рали

Нашата най-хубава и известна рали състезателка Ива Русинова стана лице на четвъртото издание на благотворителното рали „ Виж ме “, което се провежда от БФАС, българските автомобилни публицисти и официалния вносител на " Пежо " у нас. Състезателната демонстрация е в помощ на глухонемите деца от профилираното учебно заведение с интернат „ Проф. Дичо Денев “ – София.  В него присъединяване ще вземат известни телевизионни водещи, артисти, артисти и други

Състезанието с прибавен темперамент ще се организира в събота (7 октомври) на полигона на София Франс Ауто на бул. „ Ботевградско шосе “ №459. – против караулката на КАТ. Стартът е плануван за 10:00 часа. Идеята е на децата от 3 до 18 години ученици в учебното заведение да се подсигурят най-необходимите принадлежности и пособия за образователния им развой, както и такъми за по-нормален живот. 

Светлоотразителни жилетки, образователни пособия за часовете по пътна сигурност, тв приемници, спални комплекти, принадлежности за часовете по трудово, медикаменти  и други неща от първа нужда са нужни на учебното заведение. 

Рали състезателката Ива Русинова ще започва с номер 0 и ще направи показно упражнение със своето Subaru Impreza WRX за всички участници преди формалния им старт. Приятелката на мотоциклетния играч Ангел Караньотов ще повози в автомобила си малчуганите от учебното заведение, които ще имат смелостта да седнат с нея в спортната кола.  

Председателят на БФАС Владимир Илиев, който е командант на рали „ Виж ме “ приканва всички столичани и техните посетители да станат част от публиката, която ще наблюдава и приветства онлайн майсторските умения на водачите Маги Желязкова, Спас Кьосев от Българска национална телевизия, Ангел Бончев от тв Европа, Теди Велинова, Венета Харизанова, младата оперна певица Мария Славова, писателката Людмила Филипова, актрисата Ралица Стоянова, Павел Попандов, Иво Гюров и мн. други     



 








 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР