Нашата колежка от международния отдел Таня Глухчева бе отличена с

...
Нашата колежка от международния отдел Таня Глухчева бе отличена с
Коментари Харесай

Наша колежка с награда на испаноговорещите журналисти

Нашата колежка от интернационалния отдел Таня Глухчева бе отличена с премия в десетото издание на журналистическия конкурс " Светове и цветове ", проведен от Сдружението на испаноговорещите публицисти в България. 5-членно жури в състав: Георги Митов- ръководител на УС на СИЖБ, Къдринка Къдринова, зам.-председател на УС на СИЖБ, Мария Пачкова, член на УС на СИЖБ, Снежана Тодорова, ръководител на УС на Съюз на българските журналисти, Веселин Симов, пълномощник нааRoca-България дадоха грамота и книга на заслужилите.
Конкурсът се провежда всяка година в памет на отишлите си през 2012 година публицисти испанисти Светлана Плашокова-Митева и Самуел Франсес. Конкурсът е формиран от 3 тематични посоки. Във всяко от тях се присъждат по 3 обособени награди в категориите " Печатни и интернет издания ", " Радиопредавания ", " Телевизионни излъчвания ".
На тържествената гала участва посланикът на Кралство Испания в България Н. Пр. господин Алехандро Поланко Мата, представител на Институт " Сервантес " в София и други
" Посвещавам премията на всичките ми преподаватели, на сътрудниците ми от ДУМА, на фамилията ми, на всички другари, които имат вяра в мен, обичат ме и ме поддържат! Посвещавам я и на всички останали, които ме подтикват да давам най-хубавото от себе си! ", съобщи Таня. 
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР