Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при

...
Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при
Коментари Харесай

Наш певец на косъм от смъртта: Държавата е виновна! Само изисква, а хората измират по улиците

Наш прочут артист показа потресаваща история отпреди няколко седмици при първия сняг, който натрупа на България. Той разкри, че е бил на косъм от това да загуби живота си и упреква страната за случилото се.
„ С една моя другарка бяхме на косъм… и за следващ път разбирам, че Държавата България не ме/те обича! Винаги съм ухилен, положителен и диря положителното във всичко, само че просто от време на време не става… “, безапелационен е той, предава show.blitz.bg.
Става въпрос за надарения артист Лазар Кисьов, който преди години изгря в „ Мюзик айдъл “ и от този момент не стопира да се развива на музикалната сцена. Той е бил един от пострадалите на пътя при падналия сняг на 25 ноември, който затрудни пътуването и огромна част от изпълнителите не съумяха да стигнат до градовете, в които имаха планувани участия.
„ Държавата България единствено изисква…, изисква да си безупречен към нея…, да си толерантен и да гледаш по какъв начин децата ти умират по улиците (блъснати от пияници и наркомани, които ще лежат 4/5 г или сами ще се убият от непочистен на пътя сняг)…, да гледаш по какъв начин лечебните заведения са към този момент бизнес институции и търгуват с човешки животи, тъй като заплатите са по-ниски от на продавачка в супермаркет (уважение към тяхната работа)…, да гледаш по какъв начин от страна производител, към този момент сме страна потребител…, да виждаш по какъв начин деца се репчат на родителите си и нямат грам почит към нищо…, да забравяш и продаваш историята си за утвърждението оттатък океана…, да ставаш очевидец на политически обири и безхаберие…, да се чудиш още какъв брой би трябвало да откраднат, с цел да им стигне!!! Много “да ”-та станаха… “, написа Лазар в обществените мрежи.

И добавя: „ Но знам и че обичам родната България и знам, че и тя ме обича…, тя по всякакъв начин желае да ме задържи с хубостите си тук, само че Държавата България се пробва да ме откаже… Е, няма пък да стане! Държавата може да не ме обича, но аз съм си е*аси пича! Надявам се, че и други няма да се откажат “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР