Населението на пловдивското село Блещица е подложено на системен тормоз

...
Населението на пловдивското село Блещица е подложено на системен тормоз
Коментари Харесай

Д-р Енчев изтезава цяло село с шум и фекалии! Всичко за циничното му поведение


Населението на пловдивското село Блещица е подложено на систематичен тормоз от доктор Невен Енчев. Жителите на селото се оплакват от непрекъснатия звук и нечистотия от хотела на доктора. След подадени тъжби в полицията резултат няма. И в случай че в курортните селища музиката е разрешена до 12 часа през нощта, то за доктор Енчев е направено друго работно време – от 7 до 4 часа. Така жителите на Белащица им остават 3 часа сън, научи HotArena.

В началото доктор Енчев оповестил, че строи къща, след това тя се трансформирала в клиника, а в този момент е къща за посетители. Шумът е непрекъснат, тъй като има сватби и разнообразни тържества, жалват се поданици на селото пред „ Господари на ефира “. Те са уведомявали полицията, които дошли до входа на резиденцията, от там им показвали документ публикуван от кмета на община Родопие, че има позволение шумът да продължи до 4 часа сутринта.

Веселбите са законни и денонощни. Издаденото позволение е в съгласие с кметицата на Белащица - Цветанка Читакова и началникa на 1-о РПУ на Министерство на вътрешните работи – Пловдив Петър Тодоров.

Освен това жителите се жалват, че няма ями и фекалните води се стичат по улиците и се вливат в язовира на Белащица. Има и още един сериозен проблем. Пред къщата на Енчев има голям ров цялостен с вода, поради което къщите стартират да пропадат. Тук съгласно осведомителната табела ще се издигне дружество за сладка, конфитюри и биологични масла. Разрешителното е издадено от основния проектант на общината Атанас Недевски, а архитект е неговият наследник Димитър Недевски. Оказва се, че общинския кмет, основният проектант и неговият наследник са постоянни поселтители на хотела на доктор Енчев.

Жителите на Белащица, избягали надалеч от шума на огромния град се тормозят, че връзките на доктора с политически фигури е толкоз тясна, че умерено може да си прокрадва път и с неуместни разрешителни да гази закона, написа „ ШОУ “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР