Нарушителка в неадекватно състояние блъсна двама полицаи и после коментира,

...
Нарушителка в неадекватно състояние блъсна двама полицаи и после коментира,
Коментари Харесай

Мутреса блъсна полицай и вози втори на капака на автомобила си. След това написа: "Аз съм звезда... Сърцето ми е океан от любов!"

Нарушителка в несъответстващо положение блъсна двама служители на реда и след това разяснява, че не й е жалост за тях, пишат украинските медии. в Лвов 26-годишната Елнара Абиева, упомената като брачна половинка на локален паралия, била спряна, защото се движила с пежото си върху трамвайната линия и в насрещното. Шофьорката отказала да показа документи, само че служителите на реда забелязали у нея признаци на наркотично замайване.


След това тя внезапно потеглила. Първо блъснала единия служител на реда, по-късно извила кормилото и блъснала другия.

Отгоре на всичко карала половин километър с втория служител на реда на капака, по-късно го изхвърлила и с огромна скорост се изнесла от мястото на произшествието. Второто ченге било прието в болница със счупена ръка.

" Да ми е жалост за куките? Не, мен ме е жалост единствено за децата, които боледуват... Аз съм звезда, в сърцето ми е океан от обич, където няма място за злото, " написа по-късно тя в Инстаграм.

Абиева написа също по този начин, че тя " не е богаташка, а нормално момиче, което просто може да си разреши да заплаща санкции за пътни нарушавания. "
 lvov2  lvov3

Според украинските медии тя до този миг е на независимост.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР