Народното събрание ще бъде свикано на 21 юли от 9:00

...
Народното събрание ще бъде свикано на 21 юли от 9:00
Коментари Харесай

Румен Радев обяви кога ще свика новия парламент

Народното заседание ще бъде свикано на 21 юли от 9:00 часа по допустимо най-бързия метод. Има явен парламентарен модел и ние ще вървим по него. Това съобщи президентът Румен Радев, който посети силистренско село, съобщи БГНЕС.

Първо би трябвало да се образуват парламентарните групи, по-късно да поканим всички представители на ПГ на съвещания, по-късно да връча първия мандат, подобен е редът и аз няма да го бавя, добави Радев.

Очаквам от политиците да продължат демонтажа на порочния управнически модел, да намерим излаз от икономическата рецесия, несправедливостта и бедността. Днес е българската политическа беритба, чакаме политиците да са на висотата на упованията на хората, означи президентът.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
4 април е датата, на която ще се проведат парламентарните из...

Поздравявам " ИТН " за изборната победа, това, което започнаха като отваряне, е в действителност отварянето на вратата към разговор, намиране на консенсус и решение. И предложенията, и одобряването на решение служебното държавно управление да мине към постоянно зависи от народните представители и свободната воля на самите министри и най-много от намирането на консенсус, обединяването към ясни цели, добави Радев.

Очевидно днешният модел на опазване на здравето не работи. Той води до превръщането на опазването на здравето в бизнес, неприемлива хилавост вътре в системата. Не може разликата в заплащането сред начинаещ доктор и началник на държавна болница да бъде от 50 до 100 пъти, сподели още Радев.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР