Народният театър Иван Вазов ще възобнови програмата си с постановки

...
Народният театър Иван Вазов ще възобнови програмата си с постановки
Коментари Харесай

Народният театър започва постановки на открито от 1 юни

Народният спектакъл " Иван Вазов " ще възобнови програмата си с постановки навън от 1 юни. " Правилно е да стартираме срещите с нашите фенове, тъй като това е част от смисъла и същността на работата ни ", разяснява пред Българска национална телевизия шефът на театъра Мариус Донкин.

Планът е да се стартира с моноспектакли или представления с по двама артисти, с цел да се понижи рискът от разпространяване на ковид измежду актьорския състав. В " Иван Вазов " имат подготвеност за подобен вид, защото в програмата има 10 подобаващи заглавия. Донкин обаче посочи, че постановките няма да са напълно в познатия от минали години тип " Театър пред театъра ".

Постановките ще се извършват на трите площадки от двете страни на театъра на първи етаж и в задния двор, който щял да бъде със спецификата на кафе спектакъл. Билети ще се продават на една каса за зрители до 60 години и друга - за по-възрастните. За представленията ще се влиза от едно място и ще се излиза от друго. Зрителите ще би трябвало да носят маски и на входовете ще си дезинфекцират ръцете.

Проектът на Народния спектакъл ще се реализира с поддръжката на Столична община и концепцията е да продължи най-малко месец.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР