Народният представител от парламентарната група на Демократична България адв. Калоян

...
Народният представител от парламентарната група на Демократична България адв. Калоян
Коментари Харесай

Депутат от ДБ се появи в Парламента с плакат Гешев е позор

Народният представител от парламентарната група на " Демократична България " адв. Калоян Янков се появи в Народното събрание с афиш от митингите за оставката на основния прокурор Иван Гешев.

Янков сега е карантиниран поради позитивна проба за Covid-19, само че взе участие в съвещанията на Народното събрание онлайн и с видеовръзка. На днешния парламентарен надзор Янков се включи в съвещанието още веднъж онлайн, като зад него се видя плакатът, който приканва за оставката на Гешев. Въпросният афиш беше постоянно срещан на митингите за оставката на Борисов и Гешев.

Калоян Янков е определен за депутат от Велико Търново и е ръководител на Временната комисия за " Росенец ".

" Да не забравяме за какво сме в Парламента ", написа във Facebоok Калоян Янков и разгласява фотография на себе си и плаката от пленарната зала. Подобни фрагменти разгласиха още сътрудниците народни представители на Янков от " Демократична България " адв. Стела Николова, Ивайло Мирчев, доктор Таня Андреева, а също и Мария Капон от " Изправи се.БГ! Ние идваме ".



" Калоян Янков от " Демократична България ", който е в карантина и се включва отдалечено за присъединяване в съвещания на Народно събрание, показва позицията си с плакатите зад него и припомня защо протестирахме предходната година! ", написа Стела Николова във своята обява.



" Истинските политици не стопират да работят за правда и ред, даже когато са под карантина! ", написа доктор Таня Андреева.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР