Народният представител и кандидат за кмет на Община Враца, издигнат

...
Народният представител и кандидат за кмет на Община Враца, издигнат
Коментари Харесай

Красимир Богданов и ВМРО откриха предизборната си кампания във Враца

Народният представител и претендент за кмет на Община Враца, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, Красимир Богданов разгласи началото на предизборната си акция. Събитието се състоя пред постройката на най-старата и авторитетна просветителна институция във Врачанско – Възнесенското учебно заведение, в този момент Етнографски музей. Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.



Богданов показа целите в предизборната стратегия на Вътрешна македонска революционна организация с думите:

"Уважаеми съграждани, отчитайки действителното положение на Община Враца, като съставка от Северозападна България – най-бедният район в Европейския съюз, ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, Национален фронт за избавление на България, Движение „ България на жителите “, Движение за радикална смяна „ Българска пролет “, Съюз на патриотичните сили „ Защита “, Социалдемократическа партия, Обединена социалдемокрация, подкрепени от гражданската сила на представители на разнообразни професионални и обществени групи се обединихме и създадохме една обща стратегия за ръководство на Община Враца, която обещахме да представим пред Вас.

Категорични сме, че локалната власт би трябвало да сплотява, тъй като всичко което ще създадем е в името на хората.

Представяме главните насоки за развиване на Община Враца, които ние ще изпълним, след спечелването на изборите на 27 октомври:

1. Ще отговорим на упованията на жителите на община Враца за устойчиво, ефикасно и дейно ръководство, което работи в техен интерес. Община Враца - помощник, а не спънка за реализиране плановете на жителите. Ще работим за увеличавана на средствата по планове за „ Малки цивилен начинания “ и стимулиране на локалните общности за креативност и самоорганизация.

2. Община отворена към хората! Ще върнем Враца на врачани, посредством неприкритост и бистрота в ръководството.

3. Ще подложим на проверка на до момента настоящите контракти.

4. Заемаме се с решаването на значимите стопански, демографски и обществени проблеми на община Враца, водещи до миграция и непрекъснат отлив на жители на общината към други градове и страни.

5. Грижа за децата! Подпомагане на виновното родителство. Безплатни детски градини – равнопоставеност и ранна социализация.

6. Гарантираме обществените права на жителите, посредством обществена политика, основана на отговорност, правда, равнопоставеност и правдивост, и подкрепяне на уязвимите групи и безработни лица в локалната общественост, приучаващи ги към придобиване на трудови привички и поощряване на заетостта.

7. Ще организираме политики за обезпечаване на дейно, качествено и налично опазване на здравето и профилактика за жителите.

8. Ще работим за избавяне на МБАЛ „ Христо Ботев “.

9. Крайно време е, Общината да обезпечи условия за пълноценно развиване и реализация на хората с увреждания и да построи налична архитектурна среда.

10. Ще отговорим на потребността от повече гаранции за сигурността за живота, здравето и имуществото на жителите на община Враца. За премахването на гетоизираните квартали в гр. Враца и селата, източник на престъпност, замърсяване и нарушение на публичния ред.

11. Ще работим за основаване на общинска полиция и формирования за деяние при бедствия, повреди и изключителни обстановки.

12. Ще сложим началото на дълготрайна политика за поощряване на локалния бизнес, и предпочитано отношение към локалните компании, като главен фактор за икономическо развиване и разцвет на община Враца.

13. Ще въведем дейно ръководство на Общинските предприятия.

14. Екологично чиста община! Недопускането във Враца да се изгарят RDF боклуци. Ще върнем язовира на врачани.

15. Ще работим за превръщането на Враца в конкурентна туристическа дестинация, посредством обезпечаване на повече вложения в инфраструктурата на туристическите обекти, опазването и популяризирането на културно-историческото завещание и естествените забележителности.

16. Предлагаме основаване на европейски геопарк и атракционен парк по поречието на р. Лева.

17. Ще насърчаваме заниманията със спорт на младежите и ще поддържаме спорта за всички, посредством основаване на подобаваща спортна инфраструктура. Общинско подкрепяне на спортните клубове, с приоритет спортовете, носещи оценки за Враца.

18. Ще работим за обезпечаване на трудова претовареност за младежи, посредством образуване на летни бригади, финансирани от Общината.

19. Твърдо сме уверени, че патриотичното образование и обичайните български полезности - религия, семейство, обучение, грижа за младежите, обвързаност към родното място, би трябвало да се трансфорат в дълготрайна културна и просветителна политика на Общината.

20. Настояваме за ясна финансова политика и вложения във всяко обитаемо място. Финансова децентрализация на кметствата, посредством въвеждане на система, основана на правилото на делегираните бюджети.

За да изпълним всичко това, ние желаеме вашето доверие!

Със самочувствие и убеденост стоя отпред на патриотичния тим, като претендент за кмет на Община Враца. Моят номер е 34!



Екипът, с който ще работя, са хората от листата на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, формирана от професионално готови, стимулирани, знаещи и можещи хора, само че най към този момент патриоти и почтени врачани.

101. Красимир Симеонов Ангелов

102. Марин Иванов Цветков

103. доктор Цветан Аврамов Петров

104. Момчил Пламенов Янков

105. Мая Иванова Антова

106. Страхил Любенов Цеков

107. Венцислав Петров Николов

108. доктор Цветан Петров Коцев

109. доктор Иван Маринов Якимов

110. Диана Методиева Дойнова

111. Красимир Светославов Донов

112. Надя Ангелова Донкинска

113. инж. Жерар Христов Иванов

114. м.с. инж. Георги Василев Костов

115. Румен Тодоров Кръстев

116. Румяна Цекова Божинова

117. о.р. полк. Коста Иванов Червеняшки

118. Мая Тодорова Ценова

119. Адриан Руменов Тодоров

120. Давид Лазаров Давидов

121. о.р. полк. Максим Петров Аврамов

122. Светлин Тихомиров Марков

123. ст.н.с. Йордан Иванов Малджански

124. Христо Ценов Николов

125. Тихомир Евгениев Митов

126. Красимир Тодоров Петров

127. Иван Александров Иванов

128. Тихомир Христов Цеков

129. Красимир Тошев Илиев

130. Иван Василев Иванов

131. Димитър Николов Димитров

132. Красимир Вълчев Цеков

133. Саша Бойкова Михайлова

134. Алберт Иржи Диловски

135. Павлин Цолов Цветков

136. Веселин Иванов Илиев

137. Радослав Петров Котов

Нашите претенденти за кметове на кметства са:

1. Кирил Илиев – Бели Извор

2. Тихомир Митов – Згориград

3. Красимир Петров – Лиляче

4. Иван Иванов – Баница

5. Даниел Димитров – Мраморен

6. Тихомир Цеков – Паволче

7. Красимир Тошев – Челопек

8. Димитър Димитров – Косталево

9. Красимир Цеков – Върбица

10. Алберт Диловски – Тишевица

11. Павлин Цветков – Голямо Пещене

12. Петьо Марков - Нефела

Уважаеми съграждани,

Враца е нашият дом! Резервен нямаме! Всички нас ни интересува какво бъдеще чака децата ни. Местната власт не е място за опълчване и политически битки. Проблемите при всяко ръководство си остават едни и същи, и чакат своето решение.

За какъв стопански напредък можем да приказваме, когато в центъра на Враца, всеки втори магазин се продава. За каква демографска политика работим, когато годишно повече от 2 хиляди души напущат града. Съгласни ли сте, че Община Враца не е единствено „ Пробива “, тя е и кварталите. Тя е и селата.

Затова залагаме на приемствеността, традициите, грижата и уважението към всеки врачанин. Принципите на които се основаваме - разцвет, сигурност, национализъм ни задължават. Затова поемаме пред вас уговорката за осъществяването на горепосочените управнически хрумвания. Сигурни сме, че посредством тях можем да възродим стопанската система, да спрем отлива на хиляди хора в дейна възраст и да съхраним гордия врачански дух!

Гласувайте на 27 октомври с номер 34 в бюлетината за претендентите на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ. Да живее България! "



Тържествената вечер продължи с изтънчен коктейл, доста въодушевление и пожелания за победа в изборите на 27 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР