Народният представител Елисавета Белобрадова разговаря в Народното събрание с делегация

...
Народният представител Елисавета Белобрадова разговаря в Народното събрание с делегация
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова разговаря с делегация от млади американски лидери

Народният представител Елисавета Белобрадова беседва в Народното събрание с делегация от млади американски водачи, участващи в трансатлантическата стратегия Маршъл Мемориал Фелоушип (Marshall Memorial Fellowship).

Визитата в Народното събрание на Република България е обичайната част от програмата на младите водачи. Тази година тя беше под надпис „Поглед върху политическата сцена в България“.

Обсъдихме особеностите на работата на народните представители в условия на коалиция, последствията за страната ни от войната в Украйна и позицията на България по отношение на европейската интеграция на страните от Западните Балкани, означи след срещата Елисавета Белобрадова. Тя изрази признателност за споделените от младежите отзиви и поставените по време на диалога въпроси. Изключително забавно за младите водачи беше да чуят мненията на народния представител от опозицията в българския парламент Даниел Митов, който също взе участие в срещата, добави Елисавета Белобрадова.

Срещата в Наородното заседание беше осъществена със съдействието на Института за икономическа политика, който е сътрудник за България в младежката трансатлантическа стратегия Маршъл Мемориал Фелоушип. Програмата е основана през 1982 година и има за цел да предизвиква развиването на трансатлантическите връзки като среща младото потомство американски и европейски водачи с институциите, политиката, стопанската система и културата на страните от двете страни на Атлантическия океан.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР