Народният депутат на Върховната Рада Андрей Деркач разкри поредната порция

...
Народният депутат на Върховната Рада Андрей Деркач разкри поредната порция
Коментари Харесай

Циничен скандал: Байдън се сваля на Порошенко и нарича Тръмп куче, което...

Народният народен представител на Върховната Рада Андрей Деркач разкри следващата порция аудиокомпрометиращи материали за някогашния президент на Украйна Петро Порошенко, пишат международни медии.

На записите, които той показа на обществеността, се чуват гласовете на петия президент на страната и някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън. В диалога се приказва за Доналд Тръмп.

„ Казах му Тръмп] за доста неща, които президентът Обама и актуалната администрация вършат. Но почтено казано чаках по-хладен диалог. Но той беше много откровен и топъл ", споделя Порошенко в записа.

Байдън реагира много остро на това и стартира да се подиграва на Тръмп.

"Добре, вижте, този човек, казано на британски, е куче, което тича след колата на пътя. Лошото куче ще тича след колата по пътя. Този израз е на британски. Той потегля след колата и не знае какво да прави, даже не знае от какво е направена тази кола или какво има в нея”, сподели Байдън.

В диалог Байдън хвали Порошенко и го назовава първия, който сътвори страна, свободна от корупция. Според него „ след към 30 години децата ще пеят песни за Порошенко “. Байдън сподели, че "се е отдал на независимостта на новата страна и непокварената нация ".

Според Деркач диалогът сред Байдън и Порошенко се е състоял на 16 ноември 2016 година Това е тъкмо откакто Тръмп е определен за президент на Съединени американски щати.

По-рано президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предложения Байдън да създадат общ тест за опиати.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР