Народните представители ще гласуват на първо четене в четвъртък изменения

...
Народните представители ще гласуват на първо четене в четвъртък изменения
Коментари Харесай

НС гласува въвеждане на безсрочни лицензии за определени видове ядрени съоръжения

Народните представители ще гласоподават на първо четене в четвъртък промени в Закона за безвредно потребление на нуклеарната сила. С препоръчаните промени се предлага въвеждането на безсрочни лицензии за избрани типове нуклеарни уреди, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Депутатите ще проведат и второ гласоподаване на измененията в Закона за Министерството на вътрешните работи, както и второ гласоподаване на измененията в Закона за поощряване на вложенията.

Нароните представители ще гласоподават на първо четене измененията в Закона за ограничение изменението на климата, както и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване.

Депутатите ще проведат и второ гласоподаване на Законопроект за одобрение на Спогодбата за обществена сигурност сред Република България и Република Албания, подписана на 15 март 2023 година в Тирана и на 30 март 2023 година в София. Освен това ще гласоподават и Законопроект за одобрение на Споразумението на участващите съдружници към Фонда на НАТО за нововъведения. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР