Народни рецепти при астма, анемия и редица други заболявания споделяме

...
Народни рецепти при астма, анемия и редица други заболявания споделяме
Коментари Харесай

Народни рецепти с мед, орехи, чесън и ябълков оцет

Народни предписания при астма, анемия и редица други болести споделяме с вас през днешния ден. Съставките са потребни и цялостни с витамини.

Мед и ябълков оцет

Разтворете две супени лъжици оцет в 200 мл хладка преварена вода, след което прибавете две супени лъжици мед. Приемайте два до три пъти на ден преди хранене.

Тази напитка намалява кръвното налягане и е отличен съдружник в поддържането на стройна фигура. Популярно се предлага и при сенна хрема, като се приема преди закуска и преди лягане, тъй като медът укрепва съня.

Мед с орехи

Орехът в композиция с мед е в действителност извънредно естествено лекарство, чиито лечебни свойства могат да се сравнят с най-хубавите препарати.

Комбинацията им обезпечава на тялото ни доста нужни витамини.

При анемия

Пригответе примес от половин кг ливаден мед, половин кг смлени орехи и един лимон. Всичко се разбърква добре и се приема по две супени лъжици дневно. Сместа е доста добра за възобновяване на анемични и изтощени хора.

Тази потвърдена рецепта оказва помощ за добра потентност от антични времена.

Смлени орехи се смесват с мед в равни количества. Приемайте по две супени лъжици два или три пъти дневно, половин час след хранене. За да се реализира мечтаният резултат, курсът би трябвало да продължи от 20 до 30 дни.

При стомашни язви

Този проблем минава бързо и ефикасно, в случай че приемате по пет супени лъжици орехово мляко дневно половин час преди хранене, което ще приготвите по следния метод: залейте 20 г смлени орехи със 100 мл топла преварена вода, разклатете добре, прецедете и прибавете две супени лъжици мед.

Чесън с мед

Тази примес ще възвърне силите ви и е доста добра против астма и зной.

Смесете кг ливаден мед, сок от 10 лимона и сок от 10 глави чесън. Оставете да престои една седмица в затворен буркан.

Приемайте по четири чаени лъжички един път дневно, оставяйки сока да се стича в гърлото ви. Трябва да се пие постоянно в продължение на два месеца, с цел да се реализира стремежи резултат.

Вижте още: Полезни предписания с глухарчета

Срещу грип

Намачкайте почистения чесън и го смесете с мед в съответствие 1:1. Вземете една супена лъжица, разтворена в хладка вода преди лягане.

Надяваме се, че тези национални предписания при астма, болно гърло, неприятно храносмилане и освен ще ви бъдат потребни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР