Народната представителка от БСП Смиляна Нитова-Кръстева е получила съобщение със

...
Народната представителка от БСП Смиляна Нитова-Кръстева е получила съобщение със
Коментари Харесай

Депутат от БСП показа sms със заплаха към негова колежка

Народната представителка от Българска социалистическа партия Смиляна Нитова-Кръстева е получила известие със опасност, това разгласи от трибуната на Народното събрание нейният сътрудник Иван Ченчев. Той не сподели от кого е отправена опасността, само че изясни, че е от текста излиза наяве, че опасността е във връзка със споменаването на регионален шеф. „ Става въпрос за регионалния шеф на Хасково ”, съобщи Ченчев.

Съобщението е дълго, само че приключва със заканата, че Българска социалистическа партия към този момент няма да имат народен представител от Хасково. Именно от този регион е определена Нитова-Кръстева. Според  Ченчев мотив за опасността е споменаването на регионалния шеф по време на вчерашния спор. Той прикани институциите, включително и президентът Румен Радев, да подхващат ограничения, с цел да се обезпечи сигурността на депутатите.

По-рано „ 24 часа ” заяви, че депутатът от „ Възраждане ” Климент Шопов е получил опасност за живота си. По тази причина му е обезпечена защита. Заплахите против него почнали преди два месеца.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР