Народът ни каза, че не иска да живее повече така.

...
Народът ни каза, че не иска да живее повече така.
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Народът ни каза, че не иска да живее повече така. Иска промяна!

Народът ни сподели, че не желае да живее повече по този начин. Иска смяна! Това съобщи при откриването на 46-то Народно заседание депутатът от " ИТН " Мика Зайкова.

Тя напомни, че народът не е дал болшинство на нито една партия, тъй като желае всички партии да работят дружно.

Избирателят ясно сподели, че не желае нови избори, а държавно управление, уточни Мика Зайкова.

Нека да бъдем положителни, усмихнати и да бъдем градивни и да работим за фантазията на този народ - за просперираща България. Това сподели председателстващият откриването на 46-ото Народно заседание Мика Зайкова по време на откриването на първото му съвещание.

" За повторно ми се пада достойнството като най-възрастен депутат да открия 46-ото Обикновено Народно заседание. Да, това е привилегия освен на възраст и опит, а която аз почитам доста и съм доста щастлива, че съм измежду вас. първото нещо, кето желая да ви кажа е - уповавам се да видя усмихнати лица и подготвеност от всеки от вас да показа своите познания и умения в интерес на България. Суверенът, нашият народ ви избра и аз разгадавам на неговата мъдрост, дами и господа ", съобщи още Мика Зайкова.

Според нея народът е споделил, че не желае да живее повече по този начин, че желае смяна и това е излязло от резултатите на изборите, в които всички партии на смяната са повишили своя резултат. " Това значи, че народът ни гласоподава доверие, само че това е и отговорност. Разчитам на разсъдъка на сътрудниците, които са били към този момент в този парламент много пъти, които познават процедурите и които в действителност желаят да работят за просперитета на България ", сподели Мика Зайкова.

По думите й суверенът е споделил, че не дава болшинство на нито една партия, а споделя на политиците да работят дружно.Мика Зайкова разяснява и ниската изборна интензивност. " Хайде към този момент да спрем с демократичните процедури и да се захванем за работа ", сподели тя. Според нея това е допустимо и това са го посочили министрите от служебния кабинет.

" Вчера Европейска комисия излезе с отчет във връзка с върховенството на закона и там доста ясно сподели, че в България са нужни промени в правосъдната власт. България е належащо да направи по този начин, че основният прокурор в тази страна да бъде подсъден, да бъде следен и да бъде заменяем ", съобщи още Мика Зайкова.

Очаквайте детайлности....

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР