Наркотични вещества иззеха служители на полицейските управления във Велико Търново

...
Наркотични вещества иззеха служители на полицейските управления във Велико Търново
Коментари Харесай

Иззеха марихуана при полицейска акция във Велико Търново

Наркотични субстанции иззеха чиновници на полицейските ръководства във Велико Търново и Елена.

На 14 април в хода на провеждаща се профилирана полицейска интервенция за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции чиновници на районно управление (на МВР) – Елена са направили инспекция в парцел в с. Пейковци, населяван от 35-годишен мъж от Варна. Намерени и конфискувани са 43 засадени растения от рода на конопа, които при полеви наркотест са реагирали на канабис. Открити са и към 50 грама изсушена листна маса. Мъжът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа.

Вечерта при инспекция в жилище в регионалния град, населявано от 26-годишен локален гражданин са открити и конфискувани са към 1 грам растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Мъжът е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. По двата случая са стартирани досъдебни производства.

Същата вечер в Дебелец и Велико Търново са осъществени инспекции на 17-годишно момче от Дебелец и 37-годишен търновец. В младежа са открити и конфискувани три топчета, съдържащи към 3 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис, а в по-възрастният мъж – саморъчно свита цигара с към 1 грам канабис. Срещу двамата са стартирани бързи производства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР