Наричана Кралицата на рокенрола, тя пленяваше с музиката, енергията и

...
Наричана Кралицата на рокенрола, тя пленяваше с музиката, енергията и
Коментари Харесай

Тина Търнър: Живеем в изключително вълнуващи женски времена

Наричана Кралицата на рокенрола, тя пленяваше с музиката, силата и пристрастеността си към живота милиони хора по света - през днешния ден Тина Търнър трябваше да навърши 84 години, само че се разделихме с нея преди броени месеци... След като през  последните шест десетилетия тя радваше почитателите си по целия свят с впечатляващия си вокален гений и несравнимото си театрално наличие.  

Да си напомним някои от най-вдъхновяващите й думи. 

***

" Ако не сте удовлетворени от нещо, каквото и да е то, отървете се от него. Ще откриете, че когато сте свободни, на бял свят излиза същинското ви Аз. "  

***

" 50 е новото 30. 70 е новото 50. Няма правила, които да дефинират по какъв метод да се обличаме или да изглеждаме. Живеем в извънредно вълнуващи женски времена. Ако изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу – ами, иди го направи! "

***

" Вече не ненавиждам себе си. Преди мразех работата си, мразех този секси имидж, фотосите с мен на сцената. Когато съм на сцената, давам всичко от себе си. Извън нея съм Тина още веднъж. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Turner (@tinaturner) на Окт 7, 2019 в 7:32 PDT

***

" Нямах никого. Нямах " основа " в живота, тъй че трябваше сама да си проправя личен път. Трябваше да изляза и да стана мощна за доста малко време, с цел да съумея да открия задачата си в живота. "

***

" Вярвам, че в случай че се изправиш и тръгнеш нанякъде, животът ще отвори вратите си за теб. Нещо просто ще те стимулира да продължиш да се движиш. "

***

" Най-голямата загадка за хубост е да бъдеш благополучен със себе си. Вярвам, че това по какъв начин изглеждаш се дължи на това по какъв начин се чувстваш и по какъв начин усещаш живота. "

***

" Да, признавам, че съм доста суетна. Когато погледна в огледалото, желая да видя красиво лице. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Turner (@tinaturner) на Окт 17, 2019 в 9:44 PDT

***

" Никога няма да се поддам на старостта, до момента в който не остарея. И към момента не съм остаряла! "

***

" Единственото нещо, за което се застъпвам, е животът ми. "

***

" Това е, което желая в парадайса... думите да се трансформират в ноти, а диалозите – в симфонии. "

***

" Щастието – това е положение на душата и съзнателен избор. Ние имаме право да бъдем щастливи и сами избираме дали желаеме да бъдем такива, или не. "

***

" Вървете в крайник с времето, купувайте си неща, които ви подхождат, и си позволете да се чувствате млади! "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Turner (@tinaturner) на Сеп 20, 2019 в 3:43 PDT

***

" Преминала съм през всички разновидности на пъкъла. Но в никакъв случай не разреших това да ме пречупи. Никога! Не удавих компликациите в алкохол, нито ги замъглих с опиати. Никога не съм пушила даже. Успях да изплувам от морето на предишното си без последствия, сега съм тук непокътната! "

***

" Хората си мислят, че животът ми е бил сложен, само че за мен той беше едно прелестно пътешестване. Колкото по-възрастен ставаш, толкоз повече осъзнаваш, че няма изключително значение какво се случва, а по какъв начин ти реагираш в обстановката. "

***

" Разбира се, че одъртявам – неизбежно е. Но белким това е проблем? Няма значение какъв брой са свещичките на тортата, по-важно е да имаш сили да ги духнеш. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Turner (@tinaturner) на Апр 27, 2019 в 4:03 PDT

 
А това е единствено за смели девойки... 

 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР