Наричаме ги грозни, свързваме ги с гардероба на немските туристи

...
Наричаме ги грозни, свързваме ги с гардероба на немските туристи
Коментари Харесай

Чехлите, които никой не харесва, но всички носят

Наричаме ги грозни, свързваме ги с дрешника на немските туристи и въпреки всичко ги трансформираме в фешън аксесоар... Да, чехлите Birkenstock са това стайлинг несъгласие, което си мислим, че в никакъв случай няма да носим, само че в последна сметка се озоваваме с най-малко един техен модел в кошницата си. От една страна може би повлияни от някой и различен фешън инфлеунсър в Инстаграм, от друга – поради колаборациите на марката с някои от най-големите международни марки.

Известни със своята коркова подметка и минималистична хармония, тези летни обувки въпреви всичко са известни с това, че са извънредно комфортни. Смята се, че сандалите Birkenstock са били известни измежду бойците по време на Втората международна война поради ортопедичната си подметка. Едва при започване на 90-те, когато трендсетърката беше забелязана да носи модела Arizona, обувките Birkenstock навлязоха в областта на огромната мода.
 Дезинформацията не е друга позиция 8 авг 2022 | “Не се заблуждавайте! Дезинформацията не е друга позиция! ” - това е посланието на акцията, която...
Оттогава немският бранд може да се похвали с много богато портфолио от колаборации. През 2012 година да вземем за пример Фийби Фило сподели своята версия на Birkenstocks, наречена " furkenstocks " поради кожената им подплата. През 2019-а пък Франсис Макдорманд направи нещо изцяло ексцентрично и до момента в който връчваше статуетка „ Оскар “ за най-хубава актриса на Оливия Колман, тя се качи на сцената с чифт жълти чехли Birkenstocks от колаборацията с Valentino, които носеше в композиция с розовата си рокля от сбирката висша мода пролет 2019 на италианската фешън къща. По-късно тя показа, че моделът Arizona е съществена част от дрешника й и е щастлива, че към този момент може да го има и в този цвят.

Сред по-актуалните колаборации на немския бранд са тези с Proenza Shouler,, Staud, както и с Jil Sander, като при всяка интерпретация на паметните модели си проличава почеркът всяка една марка. Но, несъмнено, зависи и дали сте склонни да платите 200 или 1000 евро за чифт дизайнерски Birkenstock.

Тази година безспорно най-коментирано беше съдействието с, като самият дизайнер на обувки, който няма по какъв начин да не свързваме с обичания ни сериал „ Сексът и градът “, призна, че не стопира да носи чехли Birkenstock. В първата част от колаборацията още веднъж видяхме нови версии на типичен модели в ярки цветове като розово и синьо с добавени блестящи украшения от кристали, които пък са присъщи за Manolo Blahnik. През юни обаче беше пусната и втора част на тази лимитирана сбирка, където се виждат много по-летни оферти, измежду които се откроиха моделите на черно-бели точки, на които надали някой фешънист би устоял.

Напоследък в Инстаграм виждаме и какъв брой настоящ е моделът Boston, който припомня на домашни пантофи, само че все пак може да се включва в много забавни летни стайлинг комбинации – било то с дънки и бял топ или гащеризон и бански под него. Още едно доказателство, че всяко нещо заслужава късмет, даже и Birkenstock.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР