Наредбата за защита на националната сигурност на Хонконг наказва тези,

...
Наредбата за защита на националната сигурност на Хонконг наказва тези,
Коментари Харесай

Китайското посолство в САЩ: Атаките срещу Наредбата за защита на националната сигурност на Хонконг са обречени на провал

Наредбата за отбрана на националната сигурност на Хонконг санкционира тези, които заплашват националната сигурност на Китай, и в същото време пази жителите на Хонконг, както и задграничните институции, предприятия и личен състав, които съблюдават закона. Това съобщи през вчерашния ден представителят на китайското посолство в Съединени американски щати в отговор на офанзивите на Държавния департамент. Преди дни Законодателният съвет на специфичния административен регион Хонконг одобри с цялостно единогласие Наредбата за отбрана на националната сигурност.

Наредбата е в сходство с наклонността в законодателството за запазване на националната сигурност в страните по света, със законодателната система на спецрайона и се основава на опита на други страни и интернационалните практики и правила, уточни представителят.

Съединени американски щати разполагат с минимум 21 закона за национална сигурност и постоянно внасят промени в тях, само че се пробват да дискредитират законодателството на Китай. Къде е логиката в това? Хонконг е специфичен административен регион на Китай, а въпросите, свързани с него, са напълно вътрешна работа на страната. В тях не е позволена външна интервенция, прибавя изрично представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11308Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед10271Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3663425 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед36573Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед117096Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165170Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129119Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117096Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед116569Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96532Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:Последни
  • Източник: pogled.info

  • СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР