Наравно с вълненията около това кой ще вземе мечтаната статуетка,

...
Наравно с вълненията около това кой ще вземе мечтаната статуетка,
Коментари Харесай

Оскар 2020: всичко, което искахме да видим на червения килим

Наравно с вълненията към това кой ще вземе мечтаната статуетка, вървят и тези кой с какво ще се появи на аления килим, коя от дамите ще бъде най-добре облечена и кои са дизайнерите, които звездите са избрали тази година. Очакванията постоянно са огромни и най-малко дамите се стараят да ги оправдаят. Направиха го и тази година с целия си холивудски искра във всичките му форми.

След като предходната седмица по време на премиите дрескодът повеляваше да се носят остарели рокли с нов искра, и по време на Оскарите наклонността за резистентност се прокрадна на аления килим. Например ослепителната се появи с vintage тоалет на Chanel, който е от haute couture сбирката на марката от пролет 1994 година. Това направи и красивата, като нейната рокля също беше Chanel, само че от сбирка 1995-а.



пък беше избрала рокля на Stella McCartney, направена от стабилно кадифе. Известната дизайнерка на костюми носеше същия костюм, с който единствено седмица по-рано се появи на аления килим на БАФТА. Върху него се открояват и подписите на част от номинираните, а по-късно той ще бъде изложен търг, а средствата ще отидат за благородна идея.



Сърша Ронан от също поде вълната за резистентност в модата и блесна с тоалета си на Gucci, като марката е употребила същите материали, с които е била направена и роклята й за БАФТА.

Със сигурност още веднъж не ни разочарова и по традиция се появи с елегантна рокля на Dior, до момента в който победителката в категорията за най-хубава актриса –, приключи цикъла на филмовите награди с следващ минималистичен тоалет на Armani Prive.

И макар че тази година Натали Портман не е в листата с номинираните, носителката на „ Оскар “ сигурно съумя да прикове вниманието всички с нейния избор. Тя се появи с тоалет, дело на Мария Грация Кюри за Dior,с който влезе в тона на феминистките послания на дизайнерката, защото върху наметалото й бяха избродирани имената на всички дами режисьори, които не бяха номинирани за премиите на Академията.



Кой какво облече вижте в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР