Напрежение, блокади и искания за оставка на правителството. Всичко това

...
Напрежение, блокади и искания за оставка на правителството. Всичко това
Коментари Харесай

Продължават пътните блокади на енергетиците

Напрежение, блокади и претенции за оставка на държавното управление. Всичко това съпътства днешните митинги на служащите в ТЕЦ-овете у нас, както и на сътрудниците им миньори. Това, което ги изкара на улицата, са териториалните проекти за обективен преход във въглищните региони, които предвиждат централите да бъдат закрити до 2038 година

Към 23 часа двете платна на Автомагистрала „ Тракия ” край Стара Загора не престават да са блокирани. Протестиращите изясняват, че няма да правят отстъпка и автомагистралата ще бъде затворена и в събота. Те упорстват при тях да дойдат представители на държавното управление, предава Нова тв.

 

Трансконтиненталният път Истанбул – Букурещ край Гурково остава затворен към този момент 15 час от чиновници на „ Топлоелектрическа централа Марица изток 2 ”, които дойдоха на мястото рано тази заран. След среща сред шефа на полицията в Стара Загора и протестиращите стана ясно, че блокадата остава неразбираемо докога. Участъкът остава затворен, дружно с Подбалканския път, а протестиращите се извиниха на пътуващите.  

Екипът на NOVA стана обект на вербална и невербална експанзия. Опит за провокация имаше към репортера и оператора на медията. Повечето от протестиращите отхвърлиха да обяснят заради каква причина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР