Напрегнат график се очертава за актрисата Мария Бакалова в следващите

...
Напрегнат график се очертава за актрисата Мария Бакалова в следващите
Коментари Харесай

Мария Бакалова води майка си в Канада

Напрегнат график се обрисува за актрисата Мария Бакалова в идващите месеци. Номинираната за „ Оскар " българка стартира работа по два нови кино лентата, а фотосите ще я отведат в Будапеща, столицата на Канада - Отава, и по-късно в далечна Луизиана. След като дълго време снимаше в Солун и това й позволяваше постоянно да се прибира вкъщи, в близко бъдеще актрисата няма да има сходна опция. До края на годината тя ще е на другия завършек на света, разграничена от околните.

Точно по тази причина Бакалова ще вземе със себе си за къса почивка майка си Румяна, написа „ България Днес " . Тя ще пътува до Канада с Мария и двете ще имат няколко дни да прегледат столицата Отава, преди да стартира натовареният снимачен интервал.

През това време обичаният на Бакалова — Валери, остава у нас. Той е студент и има изпити, а и не се вижда просто като компаньон на Мария по време на фотосите й. Влюбените ще поддържат връзка от разстояние, а проектите им са есента да се съберат в Щатите. Двамата са дружно от няколко месеца, като се срещат в Солун по време на фотосите на кино лентата „ Мръсни ангели ". Макар Бакалова да е основна героиня във кино лентата, а Валери каскадьор, актрисата незабавно вижда мачото. На снимачната площадка 26-годишната бургазлийка влиза в ролята на доктор, само че в действителност е военна под прикритие. В доста от сцените синът на Мария Грозева също има присъединяване и сграбчва вниманието на русокоската. Между двамата бързо пламва искра и те са неразделни от есента на предходната година. След края на снимки- те те прекараха дружно няколко седмици в България, а Мария го заведе в родния Бургас, с цел да го запознае с родителите си. Валери също срещна гаджето си с неговата майка - спортистката Мария Грозева. Двойката не счита да прекъсва връзка и пра- ви проекти и Валери да замине оттатък океана. Той се справял доста добре като каскадьор и съгласно Мария може да направи кариера в Холивуд. Спортистът към този момент е взел участие в няколко интернационалните продукции, а преди време е имал предложение и за фотоси в Съединени американски щати, раз- кри самият участник в „ Игри на волята ". 3а да се оправя сполучливо на снимачната площадка, Валери е изкарал курс към „ Ню Бояна филм ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР