Направо те убивам!Ще ти закача главата!Такива заплахи е отправил Георги

...
Направо те убивам!Ще ти закача главата!Такива заплахи е отправил Георги
Коментари Харесай

Направо те убивам! Ще ти закача главата

" Направо те умъртвявам "!

" Ще ти закача главата "!

Такива закани е отправил Георги Николаев. който атакува и свиреп обезобрази 18-годишно момиче в Стара Загора. За заканите съобщиа полицията и прокуратурата в града на взаимен брифинг по случая.

Заканите с ликвидиране са отправени посредством интерне приложение два дни преди упражненото принуждение.

На 26 юни към 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с голям брой порезни рани и щедро кръвотечение. Момичето е било настанено в болница без заплаха за живота, разясни старши комисар Лазар Христов, шеф на ОД на МВР-Стара Загора.

" По моя самодейност през днешния ден организирах среща с майката на потърпевшото момиче. Тя се съгласи, организирахме близо един час диалог с нея. Заявих и нашата кардинална позицията към нулева приемливост към прояви на принуждение.

Наблюдаващите прокурори ще положат оптимални старания за събиране на доказателства за предявяване на обвиняване, което подхожда на тежестта на закононарушението ", съобщи районният прокурор Таня Димитрова.

Тя акцентира, че е формирано досъдебно произвеждане за междинна телесна щета против Георги Николаев, упрекнат за нападението. Той към този момент два пъти е осъждан за сходни закононарушения, добави комисар Христов.

Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов сподели, че фактически е свършена доста работа, разпитани са всички, имащи отношение по случая и са назначени голям брой експертизи.

" Прокуратурата продължава да поддържа своето мнение, че се касае за междинна телесна щета ", акцентира той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР