Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих

...
Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих
Коментари Харесай

Пеевски след думите на Денков: Направо не мога да повярвам. Той е най-слабият премиер в историята

„ Направо не мога да допускам, индивида, за който се грижих 9 месеца, който видяхте, че въобще не се оправи с длъжността министър председател. И мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната.

Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира сега “. Така ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява на брифинг в Народното събрание думи на премиера в оставка Николай Денков, който го дефинира като „ най-голямото зло, което се случва на България “.

На въпрос дали може да продължи разговорът с „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) и след предварителните парламентарни избори, той означи, че това зависи от тях. „ Но това би трябвало да завърши – непрекъснато да ми звънят, да идват, а след това пред вас да дават странни изказвания “, добави Пеевски. Е, те със злото ли живяха девет месеца “, запита той.

За оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, ръководителят на Движение за права и свободи уточни, че няма информация.

За проблема с организация „ Митници “ Пеевски разяснява, че това е отговорност на Асен Василев.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР