Направихме селекция с любопитни факти за срещи с хора, които

...
Направихме селекция с любопитни факти за срещи с хора, които
Коментари Харесай

6 смайващи истории за срещи с пътешественици във времето

Направихме селекция с любопитни обстоятелства за срещи с хора, които настояват, че идват от предишното или бъдещето. Друг е въпросът дали да им имаме вяра, или не.

Странникът Пономаренко

През 2006 година в центъра на Киев бил видян комплициран млад мъж. Той обикалял улиците на града със старовремски костюм и с ретро фотоапарат в ръце, оглеждайки се учудено. По-късно станало ясно, че мъжът се споделя Сергей Пономаренко. Той се обърнал към полицията с въпрос къде е улица "Песчаная ". Но униформените не знаели за съществуването на такава. В процеса на диалога на младежа му било казано, че датата е 23 април 2006 година Непознатият почнал да твърди, че е невероятно. Като доказателство той дал документите си, включващи комсомолски билет от 1956 година с негова фотография и дата на раждане - 17 юни 1932 година Полицията естествено не му повярвала. Сергей бил наложително изпратен на психотерапевт.

В болничното заведение 25-годишният (както самият той казал) човек говорел за чудноват камбановиден обект, който видял в небето, преди да се озове в Киев в бъдещето. Той също по този начин споделил лентата от своя фотоапарат. Направените изображения били предоставени за експертиза. Каква била изненадата на лекаря, когато специалистите удостоверили, че фотосите са направени през 1958 година „ Имах пациент, който твърдеше, че е от предишното, и като психиатър трябваше да слага диагноза и да предпиша лекуване. И внезапно намирам доказателства за неговата история “, споделя по-късно доктор Павел Крутиков. Историята остава неразгадана. Пономаренко ненадейно липсващ от стаята в психиатричната клиника, макар че бил под непрекъснато наблюдаване.



Жертва на злополука от предишното

През лятото на 1950 година се случила автомобилна злополука, при която кола блъснала смъртоносно млад мъж на име Рудолф Фец. Човекът бил облечен като излязъл от 19 век. Сред движимостите му било намерено писмо от 1876 година, сметка за грижи за кон и месингова отварачка за бира. Резултатите от следствието изненадали всички. Оказало се, че човек със същото име липсващ безследно през 1876 година

Човекът от Казанск и "небесният транспортен съд "

Съществуват редица истории за пасажери във времето, разказани в разнообразни летописи. Например в Казанск се загатва за мъж на име Яшка, който липсващ и се върнал след няколко години. След завръщането си същият разказал невероятни истории и завършения, свързани с пътешестване във времето. Според описа му Яшка срещнал чудноват мъж в гората, облечен в необикновени бели облекла. Неизвестният го взел със себе си на „ небесен кораб” и му подарил „ вълшебни медни монети” за спомен. Яшка твърдял, че е бил там единствено половин ден, а в действителност липсвал цели пет години.



Милионер от бъдещето

В началото на 2000-те медиите оповестяват за човек, който ненадейно станал богат. 44-годишният Андрю Карлсин трансформирал 800 $ в 350 милиона $ единствено за две седмици. Как съумял да направи това? Предприемчивият американец търгувал, рискувайки огромни суми. Но всичките му покупко-продажби били сполучливи! Властите не повярвали на шанса на Карлсин и го заподозрели в машинация. Тогава индивидът признал, че идва от 2256 година и по тази причина бил наясно с всички банкови интервенции през последните години.

Мистериозният аероплан

Това е може би най-мистериозната история, в която има повече въпроси, в сравнение с отговори. През 1997 година WW News разгласява публикация за самолета DC-4. Според вестника той е кацнал в столицата на Венецуела - Каракас. Самолетът не бил отразен на радара, летищните чиновници инцидентно го забелязали и се свързали с водача. Той бил извънредно разчувствуван и споделил, че лети от Ню Йорк за Маями и че би трябвало да кацне сутринта на 2 юни 1955 година По-късно той попитал къде се намират и по време на кацането възкликнал: "Какво, по дяволите, е това! " Очевидно, виждайки излитащ реактивен аероплан.

Странният аероплан не останал дълго на земята. След като научил посредством връзка с контролерите, че е кацнал на място, където датата е 21 май 1992 година, водачът се уплашил. "Боже мой! Не се доближавайте! Тръгваме си отсам “, споделил той. Наземните служащи съумели да видят сюрпризираните лица на пасажерите в прозорците, а по-късно самолетът запалил моторите и изхвърчал в небето. По-нататъшната орис на DC-4 е незнайна и записът от извършения диалог към момента се намира под строго наблюдаване на летището в Каракас.



Уплашената остаряла жена

Утрото на парещ летен ден през 1936 година в калифорнийски град. Хората бързали за работа и тогава посред улицата се появила старомодно облечена и извънредно уплашена жена на напреднала възраст. Минувачите се пробвали да ѝ предложат помощ, само че тя траяла да се държи необичайно и не влезнала в разговор с никого. Тя обезверено се оглеждала, а по-късно... внезапно изчезнала пред очите на десетки очевидци.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР