Направете палачинките си по-пухкави Ако харесвате вашите палачинки с пухкава

...
Направете палачинките си по-пухкави Ако харесвате вашите палачинки с пухкава
Коментари Харесай

Изненадващи употреби на содата

Направете палачинките си по-пухкави

Ако харесвате вашите палачинки с пухкава страна, заменете содата с течността, посочена в рецептите. Ще бъдете изумени какъв брой леки и пухкави се оказват лакомствата ви за закуска.

Направете минерална вана на вашите растения

Не изхвърляйте остатъците от сода. Използвайте я за поливане на вашите стайни растения. Минералите в газираната вода оказват помощ на зелените растения да порастват. За оптималната изгода пробвайте се да поливате растенията си със сода към един път седмично.

Как СОЛЕНАТА вода ви оказва помощ

Отстранете петна от плат

Почистете мазни петна от двойно плетени тъкани. Изсипете сода върху петното и изтъркайте деликатно. Изтъркайте по-енергично, с цел да премахнете петна по килими или по-малко деликатни облекла.
Непознати приложения на содата
Много малко хора знаят и употребяват сода с изключение на за готвене. Ето по какъв начин можете да си спестите доста старания и да се отървете от черните точки...
Прочети повече
Почистете скъпоценни камъни

Накиснете диаманти, рубини, сапфири и смарагди в сода, с цел да им придадете ослепителен искра. Просто ги поставете в чаша, цялостна със сода, и ги оставете да се наквасен за една нощ.

Почистете предното стъкло на колата

Дръжте бутилка със спрей, цялостна със сода клуб, в багажника на колата си. Използвайте го, с цел да премахнете птичи изпражнения и мазни петна от предното стъкло.

Възстановете цвета на косата си
Колко е потребна содата бикарбонат и какво лекува?
Сода бикарбонат е измежду една от най-използваните съставки при готвенето и печивата, само че с изключение на в кухнята, тя може да ви е потребна и за здр...
Прочети повече
Ако русата ви коса стане зелена, когато плувате в басейн с прекалено много хлор, не се паникьосвайте. Изплакнете косата си със сода и може да се върне към първичния си цвят

Укротете корема си

Содата ще направи чудеса при смутен корем, породен от неприятно храносмилане или махмурлук.

Как да успокоите киселинния рефлукс

Премахване на петна от урина

Вашето дете или куче претърпява случай на килима или на дивана? След като попиете допустимо най-вече урина, изсипете сода върху оцветеното място и неотложно попийте още веднъж. Тя ще се отърве от петното и ще помогне за понижаване на неприятната миризма. 

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР