Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата

...
Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата
Коментари Харесай

Няма следи от насилие по тялото на намерената мъртва французойка в Ловеч

Направената аутопсия на откритата мъртва 23-годишна френска гражданка до постройката на регионалната администрация в Ловеч не е открила следи от принуждение или обезчестяване, заяви пред Българска телеграфна агенция представителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров.

По думите му тя е умряла в резултат на обесване. Разследващите не престават да работят и по двете версии – ликвидиране и самоубийство.

Петров добави, че при започване на идната седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще открият дали момичето е било използвало опиати и алкохол.

„Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там“, сподели още Кирил Петров. Той разясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Младата жена бе открита мъртва през вчерашния ден сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в регионалната администрация. Момичето пристигнало в Ловеч в четвъртък със собствен другар. Снощи били в заведение с още хора, откъдето си тръгнали след среднощ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР