Направена е техническа пауза в преговорите между украинската и руската

...
Направена е техническа пауза в преговорите между украинската и руската
Коментари Харесай

Обявиха еднодневна техническа пауза на руско-украинските преговори

Направена е техническа пауза в договарянията сред украинската и съветската делегации до 15 март, заяви съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк, представен от " Интерфакс "

" Има техническа пауза в договарянията до на следващия ден. За спомагателна работа в работните подгрупи и изясняване на обособените дефиниции. Преговорите не престават ", написа Подоляк в " Туитър ".

По-рано в понеделник представителят на съветския президент Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че диалозите сред Русия и Украйна се организират през днешния ден посредством видеоконферентна връзка.
 Цените на петрол и газ се намалиха поради договарянията сред Русия и Украйна
Цените на петрол и газ се намалиха поради договарянията сред Русия и Украйна

Роля играе и бързото разпространяване на COVID-19 в Китай

Първият кръг от договаряния сред Руската федерация и Украйна се организира в Гомелска област на Беларус на 28 февруари. След това те се реалокираха в Беловежката гора на Брестския район още веднъж в Беларус, където на 3 март се организира вторият, а на 7 март - третият кръг от договарянията сред Москва и Киев.

След началото на съветската инвазия в Украйна се организираха сред съветската и украинската страна в Беларус, само че те не доведоха до основни резултати. Бяха за извеждането на цивилните жители от градовете, където се водят интензивни сражения. Русия афишира всеки ден " " от 8 март, само че тя не се съблюдава във всички оповестени региони, а за нейното нарушение се упрекват и двете страни.

По-рано в четвъртък се организира първата в турския град Анталия, само че на нея също не бе реализиран прогрес. въпреки че страните са се договорили диалозите да продължат.

В неделя, обаче, съвсем едновременно и от Украйна, и от Русия, а по-късно и от Съединени американски щати обявиха за " " в тези договаряния.

Същевременно френският президент Еманюел Макрон, немският канцлер Олаф Шолц и турския президент Реджеп Тайип Ердоган от време на време беседват и с Путин, и със Зеленски, само че до момента не са оповестили за реализиране на резултати от тези диалози.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР