Напоследък все повече знаменитости говорят открито за зависимостите си, за

...
Напоследък все повече знаменитости говорят открито за зависимостите си, за
Коментари Харесай

Брадли Купър си призна за алкохола и наркотиците

Напоследък от ден на ден звезди приказват намерено за зависимостите си, с цел да покажат с персоналния си образец, че колкото и сложна да е, битката с тях не е непреодолима.

Още едно доказателство за това е и Брадли Купър, който напълно неотдавна също разкри повече за борбата с пристрастяването към алкохола и опиатите.

В епизод от подкаста Smartless артистът признава, че когато е бил на към 20, се е чувствал загубен, комплициран и с ниско самочувствие. Това го е предиздвикало да прибегне към алкохола и кокаина.

" Бях тотално депресиран ", споделя Брадли и разказва, че е осъзнал за казуса си последователно. Обяснява и за какво за превъзмогването му основна роля е изиграл фактът, че тогава е бил още млад.

" Това се случи преди " Последният ергенски запой ". По време на фотосите към този момент бях на 36, тъй че прекосих през всички тези неща преди славата да се окаже ежедневна част от живота ми. "
 Снимка 577694
 

Брадли си напомня, че моментът, в който взема решение да промени живота си, е бил през юли 2004 година Но съумява да пребори зависимостта и благодарение на приятеля си Уил Арнет, един от водещите, с който беседва в подкаста, написа People.

Към края на епизода самият Арнет споделя:  " Нищо не ме е предписание по-щастлив. Щастлив съм да видя, че ти си благополучен - подобен, какъвто си в този момент. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР