Напоследък темата как да опазим нашата планета е изключително важна

...
Напоследък темата как да опазим нашата планета е изключително важна
Коментари Харесай

Нашите екомаршрути: Ресторантът, който докосва с истинска любов към храната

Напоследък тематиката по какъв начин да опазим нашата планета е извънредно значима и всеки един от нас би трябвало да мисли по какъв начин да способства за по-малкото замърсяване на околната среда.

Самата аз се интересувам интензивно от разнообразни хрумвания по какъв начин да огранича отпадъците в всекидневието си и постоянно диря места, където тази идея е добре застъпена. Разбира се, този развой е дълъг и има доста измерения, само че всяка дребна стъпка, която вършим, е от голяма важност за една трайна смяна.

Затова се веселя, че ще бъда основно настоящо лице в тази вдъхновяваща акция, която реализираме дружно с новия 100% електромобил . В нея ще ви представим няколко екоориентирани градски находки и уикенд направления, които заслужават внимание. Защото устойчивото бъдеще стартира през днешния ден и вие може да бъдете част от него.

След като неотдавна ви разходихме из фермерския пазар на Римската стена, напълно естествено продължаваме рубриката с още едно място, където ще откриете чиста и вкусна храна.

Уютната атмосферата, прелестната храна и най-много философията на допряха сърцето ми. Проектът е на група другари и кулинарни запалянковци, обединени от своя неповторима идея за приготвянето на вкусна и свежа храна и визията за нейното съвременно поднасяне.

За всичко, което ще откриете в менюто на Soul Kitchen се сортират свежи, екологично чисти артикули и такива с български и районен генезис.



Храната се подготвя без или с минимална термична обработка, за да се запазят всички значими нутриенти. А най-интересното е, че предложенията са без съществуване на скотски артикули, съставки с млечен генезис, изкуствени добавки, подобрители, оцветители, овкусители, рафинирана сол, рафинирани и трансмазнини, натриев глутамат и съставки с Е-номера.

По рекомендация на основния готвач шеф Елина Петрова опитахме плато пробиотични ядкови сирена, три типа дип, сервирани със сурови крекери, главно ядене с целина, фенел, канапе от спанак и пюре от праз, което пък ще участва в новото сезонно меню. Всичко беше доста вкусно и поднесено със жанр. А десертът ни изкуши с доста шоколад, мирис на бренди и свежи малини. На негово място обаче през месец март ще ви чака нещо ново и несъмнено особено, за което единствено ни загатнаха. Хубав мотив да ги посетим още веднъж, с цел да го опитаме.



Друг скъп подробност от концепцията на ресторанта е, че в него към този момент се оферират единствено качествени български виновност и може да поискате в допълнение меню, в което е посочено с коя храна от менюто е най-добре да комбинирате определеното от вас вино.

Може да опитате и много разнородни, пречистващи, тонизиращи и засищащи питиета, както и доста други ексцентрични и разнообразни оферти, които са годни за съответния ден.

Водата, която пък се сервира в Soul Kitchen, е пречистена от специфична система. По този метод не се постанова да се употребяват стъклени бутилки и нездравословна пластмаса, а водата в чашата ви обезпечено е без утайки и тежки метали.

От екипа ни споделиха и че напълно скоро вторият етаж от къщата на ул. " Кокиче " 13 ще стане част от философията на ресторанта. Там ще се случват редица невероятни неща като кулинарни курсове за дребни и огромни водени от началник Елина Петрова. Ще има и специфичен ъгъл с редица добре подбрани биохрани за всички, които желаят да се хранят с качествена храна и вкъщи.



А всички, които държат да се движат на пътя със жанр, само че и без нездравословни излъчвания за околната среда, би трябвало да се срещнат от близко с нашия незаместим сътрудник и 100% електромобил Nissan LEAF . Той е с изцяло освежен интериор, фокусиран върху лидера, който съчетава интелигентно потребление на пространството с оптимална функционалност. Дизайнът вид „ плъзгащо се крило “ съдържа яркосини шевове на седалките, арматурното табло и кормилото, създаващи отпускаща среда и чувство за високо качество. Големият багажник и делимата задна седалка пък оферират впечатляващи благоприятни условия за побиране на движимости и оптималната деловитост, което прави новия Nissan LEAF идеалния фамилен автомобил.



С поддръжката на Nissan LEAF
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР