Напоследък се нагледахме на много звездни раздели. Но на техния

...
Напоследък се нагледахме на много звездни раздели. Но на техния
Коментари Харесай

Меган Фокс се сгоди

Напоследък се нагледахме на доста звездни раздели. Но на техния декор има и двойки, които не просто остават дружно, а и подхващат съществени крачки във връзката си.

След годежа на Кортни Кардашиян и Травис Баркър през октомври предходната година знаехме, че е въпрос на време Меган Фокс и Machine Gun Kelly да ги последват. Дори сме си представяли една обща, доста нетрадиционна женитба. И не щеш ли и техният ден пристигна.

Преди няколко часа Фокс показа в профила си в Instagram малко видео, на което виждаме по какъв начин половинката й, чието същинско име е Колсън Бейкър, пада на колене и й предлага брак. Всичко е тъкмо като по филмите, а мястото е доста красиво и очевидно и доста особено за двамата.

" През юли 2020 година седнахме под този бенгалски фикус. Помолихме за магия. Забравили за болката, с която се сблъскахме дружно за толкоз къс интервал от време. Неосъзнаващи работата и саможертвите, които връзката ще изисква от нас, само че опиянени от любовта. И кармата ", написа Фокс в обявата.

" Някак си година и половина по-късно, след като минахме дружно през пъкъла и се смях повече, в сравнение с си представях, че е допустимо, той ме помоли да се омъжа за него. И тъкмо както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз споделих да....и тогава всеки отпи от кръвта на другия ", приключва описа си актрисата.

От обявата, която събра над 13 милиона гледания за броени часове, разбираме, че Machine Gun Kelly е паднал на колене пред бъдещата си брачна половинка на 11 януари. А в този момент остава единствено да узнаем и датата, на която двамата публично ще станат семейство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР