Напоследък Миро изглеждал странно зачервен и с блеснал поглед Изпълнителят

...
Напоследък Миро изглеждал странно зачервен и с блеснал поглед Изпълнителят
Коментари Харесай

Миро май не е трезвеник, колегите му подозират, че все още порка

Напоследък Миро изглеждал необичайно почервенял и с блеснал взор

Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от " Каризма ", твърди, че е отказал изцяло спиртните питиета преди няколко години. Почитателите и сътрудниците му обаче запозчнаха се съмняват в думите му поради външния му тип в последно време. 

" Има лице на човек, който злоупотребява с алкохола - зачервена кожа с разширени пори. Аз персонално нямам доверие в миналото да е спирал да пие ", " Още от една предходна фотография ми направи усещане блесналият му взор. Май в действителност няма някогашен пияч. Жалко! ", разясняват почитатели на звездата в интернет. 

Близките на артиста обаче го пазят: " Колкото и да не ви се има вяра, Миро е въздържател, измършавял е и е в топ форма! ". Самият реализатор се кълне, че от 4 години не е близвал и това радикално е трансформирало живота му. 

Музикантът е споделял, че преди време е изхвърлял по една торба с празни бутилки за денонощие. Пиел от всичко по доста. Започнал с бира и вино, а завършвал вечерта с водка, уиски или каквото друго имал на разположение. Често му се случвало да няма мемоари от предходния ден. Белите петна в паметта му зачестили и тогава осъзнал, че казусът му е сериозен. 

Менторът в шоуто " Гласът на България " дефинира излекуването си като същинско знамение. 

" Дълго се пробвах да спра алкохола, само че успявах за доста малко време, а по-късно се завръщах към нездравословния табиет. Бях в меланхолия и трагичен. Още по-трудно беше, тъй като работата ми е обвързвана с това да съм сред пиещи хора, всеки желае да почерпи... Разбира се, тогава феновете ми не знаеха за моята взаимозависимост ", разказвал е музикантът. 

По думите му, той получил помощ от Всевишния, с цел да се оправи с компликациите с живота, които в оня миг го тласкали към бутилката. " Пиех общоприетоо като всеки българин, само че след това започнах да го върша и когато съм радостен, и когато съм печален, и когато съм ядосан. Случи се по този начин, че прекарах цяла една нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле. Бях пих с часове и си споделих, че не може повече да продължим по този начин - или загивам от това, тъй като този табиет към този момент характеризираше като персона, или се измъквам. Справих се благодарение на Бог! ", споделял е Миро, който е доста набожеен. 

Той е ревнив евангелист още от възпитаник. Едва на 13 години артистът решил, че Господ го пази и приел протестантството. Други религии не го интересували. Спортът също доста му оказал помощ в битката със зависимостта, въпреки че като дете не харесвал часовете по физическо. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР