Полина и Славейко се издадоха, че са заедноДами, ако искате

...
Полина и Славейко се издадоха, че са заедноДами, ако искате
Коментари Харесай

Нова любов пламна в "Хелс китчън"

Полина и Славейко се издадоха, че са дружно
Дами, в случай че желаете да срещнете любовта в предаване, влезте в " Хелс китчън "!

В предаването на Виктор Ангелов редица девойки не си потеглят с огромната премия, само че откриха принца на бял кон.



Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити към този момент има цели две напълно нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто. Освен любовта сред Митко и Симона, за която цяла България научи в народен ефир, в кухнята на началник Ангелов е пламната и друга обич - тази сред Славейко и Полина.



Двамата готвачи сами разкриха, че са дружно. Първите искри сред кулинарите пламват още в предаването, само че до такава степен. Никой не прави крачката. Едва откакто изоставен " Хелс китчън ", Славейко кани Полина на среща. И от дума на дума и на среща след среща любовта им пламва. Интересно е, че мацката е с година по-голяма от Славейко, който бе обичан облик на мнозина почитатели на риалити формата.



" В различен живот ", написа брюнетката под първите общи снимки на звездната двойка. на фрагментите някогашният футболист Славейко е прегърнал мощно половинката си, която е ухилена.

Под фотоса двамата са засипани с редица честитки и поздравления.

Полина влезе в " Хелс китчън " със поръчката, че е топсладкарка. На всичкото от горната страна тя е и бизнес дама - има личен транспортен бизнес, който е почнала и развила от нулата. Въпреки огромните й упоритости хубавицата отпадна рано-рано от конкуренцията и приключи на 18-ото място. Новото й гадже Славейко пък напусна малко преди финалния стадий на надпреварата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР