Напоследък дерматолозите все повече говорят за превенция т.е. добре е

...
Напоследък дерматолозите все повече говорят за превенция т.е. добре е
Коментари Харесай

По-сияеща и по-защитена кожа под яркото слънце с тези топ 3 продукта

Напоследък кожните лекари от ден на ден приказват за предварителна защита т.е. добре е да стартираме да поставяме грижи, още преди да се появили действителните признаци на стареене на кожата. Една от най-хубавите и даже наложителни предварителни защити е точно отбраната от слънчевите лъчи. Защита, към която би трябвало да посягаме целогодишно. Задължително. И в случай че през зимата можем да употребяваме SPF 30 за лицето си, то през лятото определеният артикул би трябвало да е с SPF 50. Защото знаем, че нездравословните UV лъчи дебнат отвред, даже и когато е облачно, а най-после на сезона не ни се желае да сме добавили по някое и друго пигментно леке. И освен.

Ясно е, че в ежедневния ни обред за хубост слънцезащитният крем е една от най-важните стъпки, преди да се втурнем към динамичния си ден или пък към плажа да вземем за пример. Но от време на време сме извънредно затруднени към какъв тъкмо артикул да посегнем, с цел да се усеща кожата ни освен предпазена, само че и удобна, хидратирана и свежа. Поне до момента в който не открихме Super Fluid серията на – три флуида, с или без цвят, от които сме сигурни, че всяко момиче ще откри верния за себе си. Широкоспектърните UVA/UVB филтри, филтрите против синя светлина и IR-A филтрите подсигуряват отбрана както против краткосрочни, по този начин против и дълготрайни увреждания, породени от слънчевата радиация.



Ако имате комбинирана, мазна или акнеична кожа, то съвършеният флуид за вас е матиращият , който се отличава със суперфлуидна и лека текстура. Разбира се, най-важно тук е матиращото покритие, което тушира неприятното лъщене по лицето. Наличието на ниацинамид във формула подкрепя управлението на непотребното омазняване, а карнозинът е натурален антиоксидант, който противодейства на градското замърсяване и защищава от синята светлина. Все отново всички знаем какъв брой време прекарваме пред екрана на преносимия компютър или телефона си. Освен това не съдържа минерални масла и е водоустойчив.



Подходящ за всички видове кожа, даже и най-чувствителната, е суперфлуидът за лице с SPF 50, който е с извънредно копринена текстура. Едновременно с широкоспектърната отбрана, която обезпечава на лицето, той има и ужасно хидратиращо деяние с помощта на хиалуроновата киселина в състава си. Буквално се топи върху лицето и няма потребност заран да използваме различен хидратиращ артикул и в това време е супер добра основа за ежедневния ни грим.



Но пък в случай че и вие като нас не обичате да нанасяте декор дьо загар през лятото и даже по принцип, незабавно ви споделяме, че може да изберете оцветяващият суперфлуид от серията. Освен че е със SPF 50, той има лек тониращ резултат и изравнява естествения загар на кожата. Текстурата му също е невероятна, подсигуряваме за това, само че най-хубавото е, че нямаме чувството, че носим маска върху лицето си, както би било с някой различен коригиращ артикул. При него също има хиалуронова киселина, което значи мека и хидратирана кожа през целия ден.



Едно от преимуществата и на трите продукта е и тяхната компактна и практична опаковка. Тя е комфортна за носене във всяка чанта, а да не приказваме за куфара за лятната ни почивка, когато с лекост ще откри място във всеки несесер, даже и при рестриктивните мерки на ръчния багаж. Защото слънцезащитата е най-хубавият ни съдружник даже и по време на път, без значение накъде ни води финалната точка. Но нали споделят – не е значима дестинацията, а пътуването до нея.



С поддръжката на Laboratorios BABÈ

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР