Наполи запази стопроцентовия си актив от началото на сезона, побеждавайки

...
Наполи запази стопроцентовия си актив от началото на сезона, побеждавайки
Коментари Харесай

Сари: Вече не се огъваме в трудните моменти

Наполи резервира стопроцентовия си актив от началото на сезона, побеждавайки с 3:2 новака СПАЛ 2013. Драматичният триумф зарадва наставника на южняците Маурицио Сари и той посочи, че вижда позитивна смяна в манталитета на тима.

" СПАЛ ни затрудни доста. Домакините не оставяха свободни пространства, а настрана от това, играхме на терен, който не дава отговор на стандартите на Серия " А ". Между другото, не ни се случва за първи път през сезона. Това е проблем, тъй като ние играем комбинативен футбол. При всички положения, не ни беше по никакъв начин елементарно. Насреща си имахме противник, който игра с оптималната отдаденост. През второто полувреме се постарахме да подобрим представянето си и успяхме ", разяснява Сари.

" В момента Фаузи Гулам и Алан Маркес са в невероятна форма. Хубаво е, че като тим съумяваме да реагираме в сложни обстановки. Показателно е, че при 2:2 намерихме сили да се вдигнем и да стигнем до успеха. Травмата на Милик? Утре ще имаме повече информация, само че мога да кажа сигурно, че не става дума за тежка травма, каквто той получи преди година ", добави Сари. Серия А 6 кръг, събота 23 септември  Спал 2013 2:3краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР