Напълно завършена е подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе

...
Напълно завършена е подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе
Коментари Харесай

Арена Русе е готова за предстоящия вот утре

Напълно приключена е подготовката на многофункционалната спортна зала „ Арена Русе ” за идния на следващия ден предварителен парламентарен избор. Там ще се одобряват протоколите от секционните изборни комисии и ще става отчитането на изборните резултати. В залата са подхванати всички ограничения, тъй че да се обезпечи безпроблемно и съответно протичане на процеса. Осигурено е задоволително огромно пространство и надлежно са въведени всички нужни ограничения за отбягване на конфликтни обстановки и скупчване на доста хора на едно място. Разпределени са и функционалностите сред способените институции. Охраната на изборния развой е под контрола на органите на Министерство на вътрешните работи. Осигурени са профилирани коли на незабавна помощ и на пожарната. Припомняме, че залата ще бъде разполагаем за потребностите на Районната изборна комисия до отчитане на резултатите, т.е. до окончателното привършване на всички изборни мероприятия, което се чака да се случи в понеделник /3-и април/.

Изборния развой ще бъде наблюдаван и от няколко екипа на интернационалните наблюдаващи, измежду които и на ОССЕ Служба за демократични институции и права на индивида Мисия за наблюдаване на избори в Република България.

По данни на РИК три екзитпола ще наблюдават изборните резултати в района. това са „ Галъп интернешънъл “, „ Тренд “ и „ Маркет линкс “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР