Нападателят на Уест Бромич Албиън Даниел Стъридж вече отново тренира

...
Нападателят на Уест Бромич Албиън Даниел Стъридж вече отново тренира
Коментари Харесай

Стъкленият Стъридж най-сетне отново тренира

Нападателят на Уест Бромич Албиън Даниел Стъридж към този момент още веднъж тренира със своя отбор. 28-годишният състезател пострада при започване на предишния месец и от този момент е в насилствена отмора.

Футболистът, който играе чартърен от Ливърпул при „ дроздовете”, се контузи в дуел против Челси на 12 февруари. Тогава той получи разтежение в бедрото и въпреки първичната прогноза да бе пауза от единствено 2 седмици, възобновяване лиши доста повече време.

Къде се коренят нестихващите проблеми за Стъридж?

Кариерата на британския национал буксува съществено през последните 2 години, като честите проблеми с контузии снеха доверието, с което той се ползваше при „ червените”. За да играе по-редовно през сегашния сезон и надлежно да има шансове да попадне в националния отбор на Англия за Мондиал 2018, Стъридж мина като преотстъпен в Уест Бром.

Въпреки че той към този момент тренира пълноценно, наподобява малко евентуално да забележим нападателя в игра против Бърнли през уикенда. Дотук през акцията някогашният състезател на Манчестър Сити има едвам 7 дуела като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР