Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе избран за футболист №1

...
Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе избран за футболист №1
Коментари Харесай

Каранга: Мога да играя всеки ден с Левски“



Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе определен за футболист №1 в България за месец март. След негов гол „ алените “ победиха с 1:0 „ Левски “ в мач от 26-ия кръг на Първа лига.

" Благодаря на всички и давам обещание, че ще работим още по-усърдно, с цел да спечелим още награди. Трудно е да виждам извън по какъв начин моите приятели се раздават на терена, само че това е време, в което съм се възстановил и умрял. Взех си поука да не получавам повече картони. Сега идва дербито и давам обещание, че ще дам всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки. Оттук нататък ще виждам единствено напред. Не ни омръзва да играем с Левски. Можем да играем всеки ден с тях. Това е дерби, огромен мач ", съобщи бразилецът.

" Винаги излизаме на терена, с цел да печелим. Няма да е елементарно, само че ще гоним всяка топка. И да липсва някой състезател, ще създадем всичко допустимо да спечелим, с цел да сме покрай „ Лудогорец ".Трябва ни огромна мотивация и да имаме поддръжка от почитателите. Когато това е реалност, може да чакаме нещо положително. Трябва да покажем по-добри игри и да се оправим по-добре. Не мога да кажа дали „ Левски “ се опасява. Този тим, който излезе по-мотивиран, е с по-голям късмет да завоюва ", счита Каранга.

" Имаме сили и за поврат за купата. Защо да не го създадем? В ЦСКА сме спечелили. Не можем да приказваме, че сезонът е пред неуспех поради две загуби. Следваме нашите си цели ", сподели футболистът.

" Уважавам почитателите. Любовта им е голяма. До края на шампионата съм тук. Докато съм тук, желая да печеля трофей. Искам купата или купата. Това е което мога да обещая ", приключи оптимистично Каранга.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР