Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров обяви, че не смята

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров обяви, че не смята
Коментари Харесай

Камбуров: Няма да се откажа, ако мина рекорда

Нападателят на " ЦСКА 1948 " Мартин Камбуров разгласи, че не счита незабавно да приключва кариерата си, в случай че усъвършенства върха на Петър Жеков за най-вече голове в българското състезание (253 попадения). В момента нападателят, който преди два дни навърши 40 години, има 242 гола и е единствено на 11 от достижението.

" Имам контракт за две години с клуба. Няма да се откажа на другия ден, в случай че мина върха. Ще стана рекордьор, в случай че играя добре и съм здрав. Не съм си и помислял, че ще подобря този връх. Той бе нещо немислимо за нас. Навремето като се върнах от Китай (б.ред. - договорът му с " Далиан Шъдъ " изтече в края на 2012 г.), си споделих, че в случай че стартира да въвеждам под 10 гола на сезон, ще се откажа. За моя наслада още не се повличам по терена, благодаря на Господ за това ", сподели Камбуров, който бе награден за футболист №1 на VIII кръг в Ефбет лига. Той заслужи признанието в анкетата измежду треньорите в елита, откакто вкара хеттрик за успеха с 5:0 над " Ботев " (Пд).

" Не разделям головете си. Когато обаче огромна част от кариерата ми е предходна в " Локомотив " (Пловдив), се веселя на головете против " Ботев ". Това ми е първият хеттрик против тях ", добави опитният нападател.

Той приказва и за обстановката в " ЦСКА 1948 ". " Имаме нов тим, много нови хора се събрахме. Ще ни би трябвало време за акомодация. Но се надявам, че няма да е доста време, защото в отбора всички сме българи и се разбираме. Смени се и треньорското управление и за тях би трябвало адаптиране. Но след идването на Красимир Петров като треньор, добре се получават нещата, според мен. Изиграхме два мача добре, би трябвало ни единствено неизменност ", сподели Камбуров. Той добави, че има лека контузия, само че се надява да е подготвен за неделното посещение против " Ботев " (Вр) от IX кръг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР