Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема вкарва по един гол

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема вкарва по един гол
Коментари Харесай

Бензема: Напускането на Роналдо ми позволи да играя по-важна роля

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема вкарва по един гол на 1.7 мача в интервала след прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус. По време на деветте сезона, когато двамата бяха на "Сантяго Бернабеу ", французинът бележеше малко по-рядко. 33-годишният Бензема призна, че е играл друга роля, до момента в който португалецът беше в Реал.

"Напускането на Кристиано ми разреши да играя друга роля. Той вкарваше по 50 гола всяка година и би трябвало да се адаптираш към играта му. Той е един от най-хубавите в света и аз бях благополучен да играя до него ", показа Бензема пред "Ел Паис ".

Бившият състезател на Лион приказва и за сънародника си Зинедин Зидан, с който завоюва 9 от 18-те трофея с екипа на Реал.

"Той е като по-голям брат за мен. Винаги е подготвен да ми даде съвет ".

Бензема споделя и кои са били спортните му идоли като дете.

"Във футбола това е Роналдо, бразилецът. Възхищавам се на Майк Тайсън, тъй като и двамата сме тръгнали от дъното и се издигнахме малко по малко. Никога не ни е било елементарно и никой не ни е дал нещо наготово ".

"Аз пристигам от квартал, където нещата бяха сложни. Когато гледах по-големите момчета с хубавите им облекла и коли, желаех да бъда като тях. Парите вършат нещата по-лесни, само че нямаш потребност от милиони, с цел да си благополучен ", приключи французинът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР