Нападателят на Монтана Борислав Дамянов отпадна от групата за гостуването

...
Нападателят на Монтана Борислав Дамянов отпадна от групата за гостуването
Коментари Харесай

Феро обяви групата на Монтана за визитата във Велико Търново

Нападателят на Монтана Борислав Дамянов отпадна от групата за гостуването на Етър. 24-годишният футболист е с травма на бедрото и през тази седмица би трябвало да стане ясно до какъв брой сериозна е контузията му. От групата отпаднаха вратарят Петър Д. Петров и нападателите Владислав Цеков, Румен Георгиев, Петър Атанасов и Филип Келеши. Монтанци упражняваха през днешния ден преди обяд на клубната си база и в ранния следобяд отпътуват за Велико Търново. Мачът на стадион „ Ивайло “ е във вторник, от 17:30 часа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Излизаме против доста сериозен противник, който е в челото на класирането и главен кандидат за  промоция за елита. Нашият тим също си е сложил високи цели, тъй че ще преследваме само успеха в този мач “, съобщи старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов.

групата на Монтана за мача с Етър:

вратари:  Петър Л. Петров, Димитър Илиев;

бранители:  Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Иван-Йоанис Атанатос, Марко Стоически, Стилян Николов;

полузащитници и нападатели:  Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Антон Тунгаров, Мехди Уамри, Андреас Васев, Антон Карачанаков, Ивелин Георгиев.

старши треньор:  Ферарио Спасов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР