Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд започна по блестящ начин

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд започна по блестящ начин
Коментари Харесай

Холанд: Може би защитниците в Англия ги е страх от мен

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд стартира по ослепителен метод кариерата си в Премиър лийг. 22-годишният норвежец, който мина на " Етихад " през лятото, надминава упованията на критиците, като има впечатляващите 18 гола в 12 мача от началото на сезона. Той счита, че бранителите в Англия може би ги е боязън от него.

" Не знам дали ги е боязън. Трябва да попитате тях. Те евентуално ще кажат " не ", само че може пък и да ги е боязън ", показа Холанд пред Goal.com

Интересен факт е, че Холанд е роден в Лийдс до момента в който татко му играе там и той има и британско поданство. Така нападателят е имал алтернатива да избере да играе за " трите лъва ". Той обаче е предпочел да следва стъпките на татко си и е избрал Норвегия.

" Живял съм в Англия три или четири години. Но в Норвегия пребивавам от толкоз дълго време, по тази причина за мен бе напълно обикновено да избера да играя за Норвегия. Не се знае какво можеше да стане, в случай че татко ми бе останал по-дълго в Англия. Може би в този момент щях да съставлявам Англия. Но аз съм норвежец и се гордея с това ", показа още голаджията.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР