Нападателят на Локомотив (София )Калоян Кръстев ще започне от пейката

...
Нападателят на Локомотив (София )Калоян Кръстев ще започне от пейката
Коментари Харесай

Калоян Кръстев резерва при завръщането си на „Армията“

Нападателят на Локомотив (София )Калоян Кръстев ще стартира от пейката при завръщането си на стадион „ Българска войска “.

Гостуването на ЦСКА е на следващия ден от 20:30 часа.

Както е известно, 24-годишният нападател дойде в „ Надежда “ през лятото точно от 31-кратните първенци, откакто прекара предишния сезон като преотстъпен в Берое.

Двубоят сред алените и старозагорци в Борисовата градина обаче се състоя още когато Кръстев бе част от ЦСКА, като той остана отвън групата за него.

Затова и утрешният конфликт ще е първи за нападателя като посетител на „ Армията “ след престоя му на този стадион.

Юношата на Славия бе притеглен от 31-кратните първенци през лятото на 2021 година, само че по този начин и не завоюва доверието на Стойчо Младенов, Алън Пардю и Саша Илич, с цел да се стигне до преотстъпването му в Берое и последвалото прекосяване в Локо Сф. В 31 дуела с алената фланелка той не се разписа нито един път!

Кръстев към този момент не съумява да се наложи и при столичните железничари. В предходния кръг против Лудогорец (1:3) той стартира като титуляр най-много поради отсъствието на Карлос Франса и Димитър Митков.

Бразилецът изтърпя наказване поради насъбрани жълти картони, а родният стрелец не игра, тъй като 50% от правата му не престават да се държат от разградчани.

Очаква се обаче и двамата да се завърнат измежду стартовите 11 на Данило Дончич за визитата в Борисовата градина на следващия ден вечер.

Това ще значи и място на пейката за Кръстев, който няма гол в елита към този момент повече от година – за последно се разписа за Берое при домакинската победа с 3:1 над Спартак Варна на 9 септември 2022 година
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР