Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев бе избран за

...
Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев бе избран за
Коментари Харесай

Георги Минчев: Целта пред Локо (Пд) е третото място

Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев бе определен за Играч на 13-ия кръг, откакто вкара три попадения във вратата на ЦСКА София при триумфа на своя тим с 3:1 тогава. През уикенда той осъществя хеттрик и против Пирин за триумфа на " смърфовете " с 3:2. Ето какво показа той  при приемането на този самостоятелен приз в Пресклуб " България ":

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен, както и на своите съотборници, тъй като без тях нямаше да вкарам тези голове. Надявам се да продължа по този метод и с положителните си игри да способствам за положителното показване на Локомотив.

Локомотив (Пловдив) е един от най-големите тимове в България. За мен беше извънредно наслаждение, когато разбрах за интереса от тяхна страна. Нямах никакви съмнения и сега, в който разбрах за интереса, споделих, че съм подготвен да пазя цветовете на клуба. Не скърбя за това.

Преди началото на сезона не съм си поставял за цел да ставам голмайстор на шампионата. Апетитът обаче идва с яденето. Сега съм в такава позиция, че съм на върха при голмайсторите, уповавам се и след края на шампионата да остана по този начин. А задачата пред Локомотив е третото място в шампионата ", показа Георги Минчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР