Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах, който отбеляза първия гол за

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах, който отбеляза първия гол за
Коментари Харесай

Салах: Приличахме на стария Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах, който означи първия гол за успеха на своя тим в дербито с Евертън (2:0), разкри какво са си говорили в съблекалнята в седмицата преди дербито на Мърсисайд. Играчите са се обединили към това, че би трябвало да се любуват на своя футбол, с цел да наподобяват още веднъж на " остарелия " Ливърпул, който реализира толкоз доста триумфи в последните шест години. 

" Това е огромна, голяма победа за нас. Нямахме самообладание да пристигна този мач и да преобърнем всичко. Надяваме се, че това е единствено началото. Имахме малко шанс, само че шансът идва, когато работиш крепко. Нашите капитани - Хендерсън и Милнър, приказваха с нас през предходната седмица. Те ни споделиха: " момчета, би трябвало да се любуваме на нашия футбол. Заедно сме от шест години, а имаме и нови футболисти, които са положителни, тъй че няма никаква логичност да играем по този начин, както започнахме ". Мисля, че успяхме да играем добре, като остарелия Ливърпул, само че това стартира още през предходната седмица ", разяснява Салах.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР