Нападателят на Левски Билал Бари от тази седмица тренира на

...
Нападателят на Левски Билал Бари от тази седмица тренира на
Коментари Харесай

В Левски се молят за Билал Бари

Нападателят на Левски Билал Бари от тази седмица тренира на лагера в Правец. Мароканецът има самостоятелни занимания и взе участие в загрявката на тима, само че е доста надалеч от това да се готви с топка.

25-годишният футболист извършва наставления от лекарите, които са му споделили да тренира един месец, с цел да се види дали ставата на коляното му ще може да се раздвижи. След това на Бари ще му предстоят нови прегледи в Германия, от които да стане ясно дали би трябвало да се подложи на още една интервенция.
 Левски може да реализира нещо невиждано през този век
Левски може да реализира нещо невиждано през този век

При нов триумф през днешния ден " сините " за първи път ще запишат лятната подготовка единствено с победи в контролите

При представянето си Николай Костов показа, че на нападателя му следва намеса, само че в този момент това не е ясно дали е неотложно. Всички на " Герена " стискат палци да не се реализира неприятния сюжет и мароканецът да продължи с възобновяване си.

Бари получи тежка контузия в коляното по време на подготовка при започване на септември 2021 година. Претърпя интервенция и от този момент той е отвън терените. Нападателят организира по-голяма част от рехабилитацията си в базата на френските национали Клерфонтен и се смяташе, че ще е подготвен за старта на актуалната подготовка, само че се е появил нов проблем с коляното му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР