Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин подписа нов договор с клуба.

...
Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин подписа нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Голмайсторът на Евертън остава на Гудисън Парк

Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин подписа нов контракт с клуба. Контрактът ще задържи водещия изпълнител на " карамелите " на Гуисън Парк " до 2025 година.

" Изпитвам огромна горделивост. Чувствам се чудесно в Евертън от първия ден. Наслаждавам се на тренировките и на всяка минута от мачовете. От декември насам направихме голям напредък и към този момент сме в челото на класирането. Вярвам, че можем да се конкурираме с най-хубавите. С треньор като Карло Анчелоти е по-лесно да имаме уверенсот в себе си ", показа Калвърт-Люин.

| " Dominic is a very important player for us and for the future of Everton. He has all the attributes to become one of the best strikers in England and in Europe. "

And @MrAncelotti has worked with plenty of good strikers!
— Everton (@Everton) 6 март 2020 година " Доминик е доста значим за тима и за бъдещето на Евертън като цяло. Той има всички нужни качества, с цел да се трансформира в един от най-хубавите нападатели освен в Англия, само че и в Европа, разяснява Анчелоти.

23-годишният стрелец има 13 попадения в Премиър лийг от началото на сезона и е измежду номинираните за състезател на месец февруари в елита на британския футбол. Премиър лийг 29 кръг, неделя 8 март  Челси 16:00предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР